Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

ΓΔ-FTSE-FTSEM-ΔΤΡ-DAX

XAA LIVE - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ 31/5/2019

Στη μεγάλη εικόνα είναι σε ισχύ 3 σενάρια:
ΣΕΝΑΡΙΟ #1. Είμαστε στο τελικό κύμα 5 του 1ου μεγάλου ανοδικού κύματος εξωτερικού βαθμού 3 με στόχο είτε τις 830, είτε τις 897 μονάδες
ΣΕΝΑΡΙΟ #2. Η κίνηση από τα χαμηλά έως και το 717 είναι 1-2 ανοδικού και είμαστε στο 3 του ανοδικού. Η ισότητα 3=1 μας πάει στις 905 μονάδες. Υπέρ του σεναρίου αυτού είναι και οι τράπεζες αλλά και η ανοδική ορμή των τελευταίων ημερών. Η ισχύς του σεναρίου αυτού θα ενισχυθεί αν περάσουμε τις 830 μονάδες χωρίς ιδιαίτερη διόρθωση.
ΣΕΝΑΡΙΟ #3. Είμαστε στο 1 του τελικού 5 του 1ου μεγάλου ανοδικού κύματος εξωτερικού βαθμού 3. Ο στόχος σε αυτή την περίπτωση είναι δυνατόν ακόμα και να έχει επιτευχθεί και να πάμε σε ένα 2 με στόχο το 38.2% του ανοδικού κομματικού στις 780 μονάδες πριν συνεχίσουμε για ανώτερα σημεία.
Αυξημένες οι πιθανότητες κορύφωσης στις 830-832 μονάδες με βάση το 1ο κυματικό σημείο του 1ου σεναρίου. Όποιαδήποτε μελλοντική διάσπαση του επιπέδου αυτού δίνει στόχο τις 897-900 μονάδες.

Ο FTSE πάνω από το 2100 πάει για τις 2140 μονάδες.
Ο FTSEM έχει αμεσο στόχο τις 1232 μονάδες, δηλ ένα 4% ακόμα πάνω από εδώ.

Για σήμερα...

Από κάτω: Έχουμε το 780 και 796 που είναι το 38.2% και 23% αντίστοιχα του τελευταίου ανοδικού και στο 805.50 μια γρήγορη ανοδική γραμμή στήριξης που δεν πρέπει να χαθεί για τους λονγκ.

Από πάνω: Έχουμε τις 830-832 μονάδες.  

Ο DAX δείχνει να έχει στόχο το καθοδικό 5 ή e στις 11800, κάτι που αναμένεται να δει σήμερα. Η συμπεριφορά του σε αυτό το σημείο θα κρίνει και την βραχυπρόθεσμη πορεία του. 

Καλή συνεδρίαση!