Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

ΓΔ - ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

XAA LIVE - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ 9/5/2019 

Στη μεγαλύτερη εικόνα, από τον Απρίλη είχαμε προειδοποιήσει για το ότι ήταν πρακτικά αδύνατη η μονοκόμματη ανοδική διάσπαση του 785 χωρίς σημαντική διόρθωση https://eurobyte.blogspot.com/2019/04/blog-post_24.html. Από τότε μέχρι σήμερα ο ΓΔ έχασε πάνω από 40 μονάδες.

Στο πολύ βραχυπρόθεσμο, σε απόλυτη συμφωνία με το χθεσινό ενημερωτικό, το 757 της ανοδικής γραμμής τάσης διασπάστηκε κάτω και έγινε αντίσταση δίδοντας κίνηση προς το 742.

Aυτό που διαφαίνεται τεχνικά άμεσα ως αρκετά πιθανή είναι η αντίδραση μετά από προσέγγιση του 740-742 με ακραίο το 738. Ο λόγος είναι ότι δεν συνηθίζεται το κύμα 4 ενός διορθωτικού σχηματισμού να ξεπερνά το 23% με τη μία, αλλά αυτό που συνήθως συμβαίνει είναι να βρίσκει στήριξη ακριβώς εκεί. Επίσης σε 60λεπτο έχει δοθεί διπλή ανοδική απόκλιση στον rsi. Αν παραταύτα συμβεί απώλειά του 738, δίνει το 713 που είναι το 38% του μεγάλου 3, πραγμα που εχει όμως λίγες πιθανότητες να συμβεί απευθείας. 

Να σημειωθεί επίσης ότι η παράλληλη γραμμή καναλιού με αυτήν που ενώνει τα 1 με 3 της κίνησης σε ΓΔ εβδομαδιαίο την επόμενη εβδομάδα είναι στο 713, πράγμα που αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να δοθεί αντίδραση από το 738-742 και μετά το πέρας της να οδηγηθούμε στο 38% του 3 δηλ στις 713 μονάδες.


Τέλος, ο FTSE έχει στο 1916 δηλ 0.60% κάτω από εδώ το 23% του όλου ανοδικού 3 και την ισότητα Γ=Α του καθοδικού και αναμένεται εκεί να σταματήσει.

Για σήμερα... Αναμένεται αντίδραση από την περιοχή 738-742 ΓΔ ή 1916 FTSΕ δηλ 0.60% κάτω από εδώ.   

Από κάτω έχουμε το 742 που είναι το 23% του μεγάλου ανοδικού βαθμού 3 και το 738 που σαν φίλτρο 4 μονάδων αποτελεί και το απόλυτο στοπ λονγκ της περιοχής αυτής. 

Από πάνω έχουμε τις γρήγορες καθοδικές στο 754 και 769. 
 
Καλή συνεδρίαση!