Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

ΓΔ - ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

XAA LIVE - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ 16/5/2019

Σε απόλυτη συμφωνία με το χθεσινό αλλά και τα προηγούμενα ενημερωτικά ο DAX διέσπασε την γραμμή διαγωνίου τριγώνου ανοδικά για την οποία γίνεται λόγος εδώ και 7 συνεδριάσεις και είδε το 12076 σε ωριαίο κλείσιμο (12064 είχε τεθεί ως το 38.2% του καθοδικού).
Μένει - με βάση το γεγονός της επίπεδης προηγούμενης διόρθωσης - να πάει να δει το 12208 ως οφείλει δηλ. το 61.8% του καθοδικού.

Σε εμάς το χθεσινό υψηλό του DAX αντιστοιχεί στις 747 μονάδες τις οποίες και κανονικά θα πρέπει να γράψουμε.... με προοπτική για το γνωστό 762 αν όλα πάνε καλά!

Τονίζεται ότι σε ημερήσιο πήραμε διαφωνία rsi στις συνεδριάσεις 9/5 και 13/5, ενώ έγινε και retest πάνω στην κύρια γραμμή τάσης που είχε διασπαστεί ανοδικά την Πρωταπριλιά .
Οι πιθανότητες είναι σαφώς υπέρ της συνέχισης της αντίδρασης και υπερ του 762, σημείο που θα κρίνει και την μετέπειτα πορεία.
Αντίθετα, τυχόν απώλεια των πρόσφατων χαμηλών σε οποιονδήποτε από τους 2 δείκτες θα οδηγήσει στα παρακάτω γνωστά νούμερα, αλλά οι πιθανότητες για κάτι τέτοιο είναι σαφώς λιγότερες.

Για σήμερα...

Από κάτω έχουμε το 707 που είναι το C=262% του Α και το 718 που έχουμε πιθανή λήξη 4=38% του μικρότερου 3. 

Από πάνω έχουμε τις καθοδικές γραμμές στο 729 και 760 καθώς και τα 2 επίπεδα 38% και 62% του όλου καθοδικού στις 747 και 762 μονάδες αντίστοιχα. 

Ο DAX κράτησε όντως το χαμηλό της Δευτέρας που βρισκόταν στην ζώνη που είχαμε ορίσει (11840-11850).
Ο σχηματισμός δείχνει όντως να είναι καταληκτικό διαγώνιο τρίγωνο βαθμού C το οποίο έληξε και πάει να αντιδράσει σε όλο το καθοδικό, με στόχο τις 12208 μονάδες το 61.8% του καθοδικού.
Σε 60λεπτο είχε κάνει 3 ανοδικές αποκλίσεις στην σειρά...πράγμα το οποίο επίσης τονίστηκε.

Καλή συνεδρίαση!