Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

ΓΔ - ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

XAA LIVE - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ 23/5/2019

Σε απόλυτη συμφωνία με το χθεσινό ενημερωτικό η αντίδραση συνεχίστηκε και χτυπήθηκε το 743 δηλ το 1ο σημαντικό σημείο (38%) και παλαιότερο γκαπ, που ορίστηκε χθες.
Διάσπαση του επιπέδου αυτού μας πάει στο 751 όπου έχουμε την καθοδική γραμμή τάσης αλλά και το 50% του καθοδικού και από πάνω το 759 που είναι το 61.8%.
Αν δεν δούμε νέο χαμηλό σήμερα, τότε η ισότητα του τελευταίου ανοδικού μας πάει στο 759 ακριβώς. Τυχόν νέο χαμηλό και ειδικότερα απώλεια του 727 που είναι και η ανοδ. γραμμή τάσης αλλά και το 61.8% του ανοδικού θα εχει δυσάρεστες συνέπειες για τους λονγκ...
Με άλλα λόγια για τους λονγκ θα πρέπει πάσει θυσία να κρατηθεί το 727 ως χαμηλό.

Για σήμερα...

Από κάτω: Έχουμε το 727 όπου είναι η ανοδική γραμμή τάσης και παράλληλα το 61.8% του τελευταίου ανοδικού. 

Από πάνω: Έχουμε την γραμμή τάσης στο 751 όπου είναι και το 50% του καθοδικού, καθώς και το επίπεδο του 62% στις 759 μονάδες. 

Καλή συνεδρίαση!