Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Τρίτη 28 Μαΐου 2019

ΓΔ - ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ

XAA LIVE - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ 28/5/2019

Εξαιρετική μέρα για τους λονγκ η χθεσινή και όντως δείχνει να είναι σε ισχύ η ανάλυση του ΣΚ που πραγματοποιήθηκε εδώ: https://www.facebook.com/nektarios.iglessis/videos/10217277595747382/
Αναλύθηκε η πιθανότητα να έχει λήξει το κύμα 4 στα χαμηλά της 20/5 και να είμαστε στο τελικό κύμα 5 (δηλαδή στο 1 του 3) με 1ο στόχο τα προηγ. υψηλα με ισότητα (787).
Απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή και επαγρύπνηση στην περιοχή του 787 διότι με το δεδομένο ότι το μεγάλο κύμα 3 έγινε με επέκταση, με βάση τη θεωρία όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο τότε το κύμα 5 λήγει με ισότητα του 1. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι αδυναμία υπέρβασης του 787 (791 με φίλτρο) σημαίνει πιθανή κορύφωση σε αυτή τη ζώνη. 
Προσωπικά από χθες είμαι με 80% ρευστότητα την οποία και πρόκειται να αυξήσω και άλλο σήμερα. Από εκεί και πέρα, εάν και εφόσον γίνει έγκυρηδιάσπαση του επιπέδου μπορεί κάποιος να μιλήσει για επανατοποθετήσεις. Αλλιώς ο τρόπος που ανέβηκε χθες αλλά και το πτωτικό στα ξένα που αναμένεται απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή και όχι πλεονεξία και υπεραισιοδοξία.

Για σήμερα...

Από κάτω: Έχουμε το 757.50 και 766.50 που είναι το 38.2% και 23% αντίστοιχα του τελευταίου ανοδικού και πιθανά σημεία λήξης εσωτερικού 4.  

Από πάνω: Έχουμε την καθ/κή γραμμή τάσης στο 777, υπέρβαση της οποίας θα μας πάει στο κυματικό επίπεδο του 787.  

Ο DAX δείχνει να έχει στόχο το γκαπ στις 12130. Από εκεί θα δοθεί και το τελικό καθοδικό 5 ή e με στόχο τις 11880. Κάτι τέτοιο αποτελεί το βασικό και όχι φυσικά το μόνο σενάριο που μπορεί να ακολουθηθεί. 

Καλή συνεδρίαση!