Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

ΓΔ - ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

XAA LIVE - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ 8/5/2019 

Σε εξέλιξη είναι η κίνηση που με απόλυτη ακρίβεια περιγράφηκε χθες σε σχέση με το intraday. 765.50 είχε τεθεί. 765.85 είδαμε.
Η ενδοσυνεδριακή κίνηση δείχνει να εξελίσσεται αγκαλιά με τον DAX. 
Aυτό που διαφαίνεται τεχνικά άμεσα ως αρκετά πιθανή είναι η προσέγγιση του 745 (αυτό ακόμα και για σήμερα) που είναι το 50% του τελευταίου ανοδικού και το 23% του ανοδικού βαθμού 3. Τυχόν απώλειά του δίνει το 718 που είναι το 38% του μεγάλου 3. Αλλά στις 745 κανονικά θα πρέπει να δοθεί σημαντική αντίδραση αν όχι η λήξη του 4.

ΠΙΘΑΝΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ (αν ισχύσει ότι είμαστε σε εσωτερικό 4): Πρώτα 744-745 (λήξη εσ.4), μετά 785-786 (λήξη εσ.5) ή νέα υψηλά και μετά πάλι κάτω...

Για σήμερα...  

Από κάτω έχουμε το 745 που είναι το 50% του τελευταίου ανοδικού, το 23% του μεγάλου ανοδικού βαθμού 3 αλλά και η κάτω γραμμή του διορθωτικού καναλιού σε ημερήσιο. 

Από πάνω έχουμε την γρήγορη καθοδική στο 771. 
 
Καλή συνεδρίαση!