Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

ΓΔ - ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

XAA LIVE - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ 24/5/2019

To 727 χάθηκε υπό την πίεση και των ξένων χα.
Μοναδική στήριξη πριν τα σημεία των 713 και 707 παρέχεται μόνο από την κύρια καθοδική γραμμή τάσης που διασπάστηκε ανοδικά την Πρωταπριλιά και βρίσκεται στις 717 μονάδες, σημείο που συμπίπτει και με το πρόσφατο χαμηλό.
Η βαθιά διόρθωση χάλασε και τις όποιες εσωτερικές αναλογίες του ανοδικού προς επίπεδα υψηλότερα του 743 που επετεύχθη προχθές.
Η τεχνική εικόνα είναι ρευστή και αντιφατική με πολλά δεικτοβαρή να έχουν φτάσει στο 61.8% του ανοδικού τους και να παραπέμπουν σε αντίδραση ενώ άλλα χαρτιά να έχουν σε εκκρεμότητα χαμηλότερα σημεία.
Η προσωπική στρατηγική έχει να κάνει με επιλεκτικές τοποθετήσεις-διακράτηση με ένα 50% του διαθέσιμου κεφαλαίου (ΟΠΑΠ,ΠΕΙΡ) προκειμένου να αντιμετωπιστεί οποιαδήποτε ανωμαλία τυχόν προκύψει είτε από το αποτέλεσμα των εκλογών, είτε από μία επιδείνωση στα ξένα.  

Για σήμερα...

Από κάτω: Έχουμε το 707 που είναι το 261.8% του 1ου καθοδικού και το 713 που είναι το 38.2% του μεγαλύτερου ανοδικού 3. Τέλος στο 717 βρίσκεται η γνωστή γραμμή τάσης που διασπάστηκε πάνω την Πρωταπριλιά. 

Από πάνω: Έχουμε την καθ/κή γραμμή τάσης στο 738.50. Επίσης, 729 σημειο προσοχής ως το 38% του τελευταιου καθοδικου. Τυχόν υπέρβασή του μας πάει στο 735 (61.8%)  

Ο DAX δείχνει να επαναλαμβάνει για 2η φορά μέσα σε λίγες ημέρες σχηματισμό καταληκτικού τριγώνου βαθμού C (σε 60λεπτο) στου οποίου το 4 ή d βρίσκεται τώρα με στόχο το γκαπ στις 12130. Από εκεί θα δοθεί και το τελικό καθοδικό 5 ή e με στόχο τις 11880. Όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι δεν θα ακυρωθεί η περίπτωση τριγώνου σήμερα με χαμηλό <11880. Σημειώνεται οτι η εξωτερική αναλογία C=A είναι στις 11735 μονάδες.

Καλή συνεδρίαση!