Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

ΓΔ-FTSE-FTSEM-ΔΤΡ-DAX ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

XAA LIVE - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ 29/5/2019

Συνέχιση ανοδικής πορείας έγινε χθες. Σαφώς και υπάρχουν πιθανότητες bull trap της οποίας το 2ο μέρος πιθανόν να δούμε σήμερα με το δεδομένο ότι κάποια επιμέρους χαρτιά οφείλουν ελαφρώς νεά υψηλά να καταγράψουν για να φτάσουν στα κυματικά τους επίπεδα.
Βασικό κριτήριο στην σημερινή συνεδρίαση είναι εάν το σημερινό κλείσιμο θα είναι πάνω από το χθεσινό. Χθες είχαμε κλείσιμο λίγο πάνω από την εσωτερική αναλογία του 261.8% την οποία σήμερα θα δούμε αν θα ακυρώσει ή αν θα τη διασπάσει οριστικά.

Τα σενάρια που υπάρχουν για το που ακριβώς κυματικά βρισκόμαστε είναι αρκετά με ενεργή να είναι ακόμα και την περίπτωση του Β/Χ, δηλ σε κύμα 4 παρόλη την ανοδική ορμή. Η λήξη ή όχι με 3-κυματικό τρόπο του τρέχοντος ανοδικού θα μας δώσει και την τελική οριστική πληροφορία. Αν εξελιχθεί σε 5κυματικό τότε μπορεί να είναι το 1 του 5. Θέλει προσοχή μήπως και γίνει εσωτερικό 4 και 5 περικεκομμένο.
Σε κάθε περίπτωση αναμένουμε επιμέρους χαρτιά να δουν τους κοντινούς κυματικούς τους στόχους λίγο υψηλότερα από εδώ (άλλα τους έχουν φτάσει ήδη) και πλέον εκεί (στην ουσία πολύ κοντά από εδώ) αναμένεται διόρθωση στο σύνολο του ταμπλώ.

Ο ΔΤΡ αναμένεται να σταθεί στο 717 και να πάει σε διόρθωση. Οποιαδήποτε υπέρβαση του σημείου τον στέλνει στις 755-760 μονάδες που αποτελεί ζώνη ισότητας του 1ου ανοδικού και το 50% του όλου μακρυνού καθοδικού.
Ο FTSEM έχει το παρόν υψηλό σαν το 50% του καθοδικού και τις 1166 μονάδες ως το 61.8% του καθοδικού και μπορεί και αυτός εδώ να σταθεί.
Ο FTSE αν κάνει Β τότε χθες έληξε στο υψηλό του το Β αυτό με c=200% του α.

Για σήμερα...

Από κάτω: Έχουμε το 767 και 779 που είναι το 38.2% και 23% αντίστοιχα του τελευταίου ανοδικού και πιθανά σημεία λήξης εσωτερικού 4.

Από πάνω: Έχουμε την περιοχή του 800 ως πιθανή λήξη Β με exp.flat και πάνω από εκεί τις 830 μονάδες.  

Ο DAX δείχνει να έχει στόχο το καθοδικό 5 ή e στις 11880, κάτι που αναμένεται να επηρεάσει αρνητικά και εμάς. Κάτι τέτοιο αποτελεί το βασικό και όχι φυσικά το μόνο σενάριο που μπορεί να ακολουθηθεί. 

Καλή συνεδρίαση!