Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

ΓΔ, FTSE, ΔΤΡ, DAX, ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ

ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ 5/9/2018 - FTSE/ΔΤΡ ΗΜΕΡΗΣΙΟ

Όλα λειτουργούν υπέρ των σορτ!
Τουρκία, Ιταλία, Η έξοδος της DB από τον DAX στο τέλος του μήνα, οι παροχές Τσίπρα στην ΔΕΘ, η εκτόξευση των ομολόγων μας...
Από την ημέρα που βγήκε η είδηση για τις εισροές λόγω Πολωνίας ο ΓΔ έχασε πάνω από 30 μονάδες και οι τράπεζες πάνω από 15%.

Όπως ακριβώς περιγράφηκε στο ενημερωτικό της Δευτέρας, το ανοδικό ήταν τρικυματικό όσο και να προσπαθούσαν πολλοί να το φτιάξουν 5κυματικό τραβώντας το από τα μαλλιά για να βγει σώνει και καλά νέο ανοδικό... εκεί που δεν υπήρχε!

Οι αποκλίσεις δείχνουν η διόρθωση αυτή να πλησιάζει προς το τέλος της μέσα στο επόμενο διήμερο, αλλά συγκεκριμένοι σχηματισμοί που έχουν γίνει σε επιμέρους χαρτιά δείχνουν μια μικρή καθυστέρηση, δηλαδή ότι μάλλον δεν θα ξεκινήσει αντίδραση σήμερα αλλά αύριο. Οι τράπεζες δείχνουν να θέλουν να δουν 8-10% πιο κάτω από εδώ ενώ και ο ΔΤΡ δείχνει ότι θα σταθεί στη ζώνη 600-615 μονάδες δηλ επίσης 8-10% κάτω από εδώ, όπως φαίνεται και στο διάγραμμα.


Ο FTSE δείχνει ότι θα προσεγγίσει τις 1830 μονάδες όπου λήγει κύμα 5 με 5=1, σημείο το οποίο είναι και ο στόχος της διπλής κορυφής από τα υψηλά 6ου και 7ου. Μιλάμε φυσικά για 2% κάτω από εδώ. Βλ. διάγραμμα.


Για σήμερα...
Από κάτω έχουμε τη ζώνη 692-696 η οποία είναι κρισιμότατη και έχει σημασία να μην διασπαστεί γιατι αλλιώς θα δώσει το 680. Λίγο πιο πάνω στις 696.50 είναι η κύρια γραμμή καναλιού και πάνω από 700 το 703.50 όπου ίσως δώσει μια κάποια αντίδραση πριν τα νέα χαμηλά.  
Από πάνω, έχουμε το 725 (γρήγορη γραμμή τάσης) και έτσι όπως είναι η αγορά δεν εχει νόημα η αναφορά σε πιο πάνω σημεία. 

Ο DAX κινήθηκε ακριβώς όπως περιγράφηκε σε όλα τα προηγούμενα ενημερωτικά. Από πάνω εχει το 12355 πρώτο εμπόδιο (γρηγορη γραμμή τάσης) αλλά οι πιθανότητες είναι υπέρ της συνέχισης της διορθωτικής πορείας προς τις 11800 μονάδες όπου συμπίπτουν 2 αναλογίες με ισότητα και στη συνέχεια στις 11340-11400 μονάδες όπου εκεί συμπίπτουν 3 αναλογίες φίμπο (1 με ισότητα και 2 με 161.8%). Το επίπεδο αυτό συμπίπτει επίσης με το 50% του όλου ανοδικού κύματος 3 το οποίο διορθώνουμε, οπότε και αποτελεί πιθανά το πέρας της διόρθωσης πριν την έναρξη του κύματος 5 ανοδικού. Πριν όμως από αυτά τα επίπεδα θα σταθεί στο 12160 όπου βρίσκονται το πρόσφατο χαμηλό και το 61.8% του τελευταίου καθοδικού. Το μέγεθος της αντίδρασης εκεί θα κρίνει και την πορεία του.