Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

FOLLIE ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ

 
Εγκαιρα και έγκυρα από τις 6 Μαίου 2017 προειδοποίησα με ζωντανές εκπομπές, άρθρα στο blog μου και αναρτήσεις στο soltrade και την Ελεύθερη Γνώμη για την ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ και το ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ. Προειδοποίησα τόσο για τους καθοδικούς στόχους που προέκυπταν διαγραμματικά, όσο και για την πιθανότητα απομείωσης της αξίας της εταιρίας σε τέτοιο βαθμό που να μην καταστεί δυνατό να ξαναμπει στο ταμπλό.

Δέχτηκα επίθεση τότε, ειρωνείες, χλευασμό από διάφορες κατευθύνσεις. Εκτέθηκα εν γνώσει μου αλλά το κίνητρο ήταν καθαρά η προστασία όσων έπαιζαν με τη μετοχή.

Λυπάμαι πραγματικά για την κατάληξη και εύχομαι πραγματικά να μην χαθούν τουλάχιστον ολοκληρωτικά τα κεφάλαια που μικροί επενδυτές εμπιστεύτηκαν στο χαρτί.
 
Ανάρτηση στην ανοικτή ομάδα ΧΑΑ LIVE:
https://www.facebook.com/groups/302773930199273/permalink/400902307053101/
και στο μπλογκ μου:
https://eurobyte.blogspot.com/2018/05/blog-post_7.html?m=0

ΕΚΠΟΜΠΗ LIVE 6/5/2017 
Στο τελευταίο 8-λεπτο γίνεται πλήρης αναφορά στο θέμα της FOLLIE.
https://www.facebook.com/groups/302773930199273/permalink/392787094531289/