Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ Η ΛΙΓΟ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ ΕΠΙΠΕΔΑ

ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ 14/9/2018

ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ...ΑΠΟ ΕΔΩ Η ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ...

H απώλεια του 690 και του 685 στον ΓΔ αλλά και του 600 στον ΔΤΡ έφερε και τις ολέθριες συνέπειες στις οποίες αναφερόταν το χθεσινό ενημερωτικό (ΔΤΡ -6.65%). Παραβιάστηκε επίσης και το 680 και μάλιστα σε κλείσιμο έστω και οριακά.
Η διαφωνία rsi όμως σε ΓΔ, FTSE και ΔΤΡ κρατάει ακόμα μια χαρά.
Αν σπάσει κάτω ο FTSE το 1779 τότε η διόρθωση είναι πιθανό να λήξει στο 1730. Όμοια για ΓΔ αν συνεχίσει νότια πάει για το 665-666 και ίσως και για το 660 ενδοσυνεδριακά. Ο ΔΤΡ θα κατευθυνθεί προς τις 500-510 μονάδες.  
Μόνη περίπτωση να ακυρωθούν όλα τα παραπάνω το κλείσιμο πάνω από 680 που δίνει ελπίδες για αντίδραση είτε μέσα στην ημέρα είτε τη Δευτέρα.
Προσωπική εκτίμηση είναι ότι ένα μεγάλο μέρος της πτώσης των τραπεζών (πέρα από τα δικά μας) οφείλεται και στην έξοδο της Deutsche Bank από τον DAX στο τέλος του μήνα, που απεικονίζει πληθώρα προβλημάτων στο ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα.
Η αντίδραση πλέον επιβάλλεται και δεν είναι επιθυμητό να είναι μεγάλη σε ημερήσια ποσοστά αλλά σε χρονική διάρκεια. Αν είναι μεγάλη σε ημερήσια ποσοστά τότε δεν θα έχει διάρκεια δυστυχώς όπως και η πρόσφατη.

Για σήμερα...Aναμένεται το ξεκίνημα μιας πολύ καλής (σε διάρκεια και μονάδες) αντίδρασης είτε απευθείας από εδώ, είτε από τα επίπεδα που αναφέρονται.
Από κάτω έχουμε τις 660 μονάδες-γραμμή καναλιού και κυματικό στόχο πιθανής λήξης, τις 665-666 κυματικό στόχο εξωτερικής ισότητας και το 670 που βρίσκεται η μεγάλη μεσοπρόθεσμη γραμμή καναλιού. Οποιοδήποτε από τα 3 αυτά σημεία μπορούν να είναι και ο πυθμένας της διόρθωσης.     
Από πάνω, έχουμε το 682.50 και το 693.50 που είναι οι 2 γρήγορες γραμμές τάσης. Υπέρβαση και της 2ης σε κλείσιμο θα σημάνει και την έναρξη της αντίδρασης.



Ο DAX δήλωσε αδυναμία στη διάσπαση της γρήγορης καθοδικής γραμμής τάσης σε ημερήσιο χθες και θέλει προσοχή γιατί αν θεωρήσουμε ότι είναι σε ισχύ οι εξωτερικοί κυματικοί στόχοι τότε οφείλει να επισκευτεί τη ζώνη των 11800 +/-30μονάδες πριν την συνολική αντίδραση. Να σημειώσουμε επίσης ότι στα χαμηλά διαφωνία ΔΕΝ έχει κάνει ο rsi. Από πάνω, αν καταφέρει να διασπάσει τη γρήγορη γραμμή τάσης στο 12080 τότε θα κινηθεί προς  το 12143 που είναι το 38% του τελευταίου πτωτικού και στη συνέχεια στο 12312 που είναι το 62%.   

Καλή συνεδρίαση!