Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

ΓΔ, DAX, ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ 11/9/2018 - ΓΔ-DAX ΗΜΕΡΗΣΙΟ

H αντίδραση αν και καθυστερημένα λίγο τελικά ήρθε και ήταν καλή. Συνέχισή της σήμερα απαιτεί να μείνει ο ΓΔ πάνω από το 699 όπου βρίσκεται η γρήγορη καθοδική γραμμή τάσης προκειμένου να δει ψηλότερα νούμερα άμεσα. Σημειώνουμε ότι χθες ο ΓΔ έκλεισε ΑΚΡΙΒΩΣ πάνω της στις 705.
Επειδή όμως σε 10λεπτο το ανοδικό μπορεί να θεωρηθεί 5κυματικό και να έχει λήξει στο χθεσινό υψηλό, τυχόν πτωτική τμήση του 699 θα σημάνει ότι είναι σε εξέλιξη κ΄πυμα 2 με πιθανό στόχο τις 694 μονάδες που είναι και το 61.8% του ανοδικού.
Να σημειωθεί επίσης ότι πολλά επι μέρους χαρτιά (μεταξύ τους και κάποιες τράπεζες) οφείλουν ακόμα ένα κύμα 5 καθοδικό με νέα χαμηλά που παραπέμπει σε συνέχιση της καθοδικής ταλαιπωρίας.

Για σήμερα...
Από κάτω έχουμε τo 694 που είναι το 61.8% του ανοδικού και η ανοδική γραμμή τάσης και επίσης έχουμε τη γρήγορη γραμμή τάσης που διέσπασε χθες ενδοσυνεδριακά και έκλεισε ακριβώς από πάνω της, στο 699. 700.50 είναι το 38% του ανοδικού.    
Από πάνω, έχουμε το 706.50 που είναι η επόμενη γρήγορη γραμμή τάσης. 

Με δεδομένη την συμπλήρωση του 5κυματικού στο ανοδικό κομμάτι χθες, την πίεση στον δείκτη ΕΕΜ των αναδυόμενων αγορών καθώς και τηυν εκκρεμότητα καθοδικού εσωτερικού κύματος 5 σε κάποια χαρτιά, σήμερα αναμένεται διόρθωση.


Ο DAX αντέδρασε όπως αναμενόταν μετά την επίτευξη του στόχου της διπλής κορυφής την Παρασκευή. Εδώ θέλει προσοχή γιατί αν θεωρήσουμε ότι είναι σε ισχύ οι εξωτερικοί κυματικοί στόχοι τότε οφείλει να επισκευτεί τη ζώνη των 11800 +/-30μονάδες πριν την συνολική αντίδραση. Οπως γράφτηκε και στο χθεσινό ενημερωτικό είναι πιθανον η χθεσινή αντίδραση να είναι Α, να γίνει ενα Β με expanded flat προς τα κάτω και μετά να έχουμε αντίδραση ουσιαστική μετά και την διαφωνία που ενδεχόμενα θα δημιουργηθεί. Από πάνω εχει το 12195 πρώτο εμπόδιο (γρηγορη γραμμή τάσης).