Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

ΓΔ, DAX, ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ

ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ 17/9/2018 - ΓΔ ΗΜΕΡΗΣΙΟ

False alarm η μεγάλη καλή αντιδραση που γραφτηκε την Παρασκευή στο ενημερωτικό. Οι λογοι είναι 2:
1) Το οτι δεν εγινε βυθιση πρώτα μέσα στην ημέρα προκειμένου να επιτευχθούν οι καθοδικοί στόχοι πρώτα πριν την αντίδραση.
2) Το χάλι του διαγραμματος της ΕΤΕ δεν αφήνει ελπίδες για τιποτε καλό.

Σήμερα αναμένεται συνέχιση της αντίδρασης που έγινε στο τέλος της Παρασκευής αλλά σε μικρό βαθμό με ενδοσυνεδριακή κορύφωση (πιθανά στις 688-689 μονάδες) στη συνέχεια και βύθισμα εντός της ημέρας.
Η ταλαιπωρία δείχνει ότι θα συνεχιστεί και αυτή την εβδομαδα μεχρι να πιαστουν οι εξωτερικοί στόχοι. Προσωπική εκτίμηση είναι ότι αν η ΕΤΕ δεν φτάσει στον βασικό της στόχο η διόρθωση αυτή δεν πρόκειται να τελειώσει.
Στο ημερήσιο διάγραμμα του ΓΔ υπάρχει ωστόσω μελλοντική σύγκλιση γραμμών τριγώνου (APEX TIME) που συμβαίνει την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου, η οποία είναι καμέρα τριπλής λήξης παραγώγων. Μένει να δούμε αν μέχρι τότε όλοι οι καθοδικοί στόχοι θα έχουν πιαστεί για να ξεκινήσει από εκεί επιτέλους η σημαντική αντίδραση.
Ο FTSE δείχνει να θέλει να δει προσεχώς τις 1735 μονάδες, σημείο σύγκλισης εξωτερικών και εσωτερικών κυματικών στόχων, περίπου 3.5% κάτω από εδώ που είμαστε με τον ΓΔ να δείχνει λήξη στις 655-666 μονάδες.

Για σήμερα...
Από κάτω έχουμε τις 655, τις 660 μονάδες-γραμμή καναλιού και κυματικό στόχο πιθανής λήξης, τις 666 που βρίσκεται η μεγάλη μεσοπρόθεσμη γραμμή καναλιού, το 673 γραμμή καναλιού και το 677 γρήγορη καθοδ. γραμμή τάσης. Οποιοδήποτε από τα 3 αυτά σημεία μπορούν να είναι και ο πυθμένας της διόρθωσης.     
Από πάνω, έχουμε το 688 όπου και η γρήγορη γραμμή τάσης με το 38.2% του τελευταίου τπωτικού να είναι στο γειτονικό 689. Υπέρβασή του 689 θα σημάνει πιθανή προσέγγιση μεγαλύτερων επιπέδων όπως το 693(50%) και το 697(62%) αν και δείχνει μάλλον λιγότερο πιθανή η κίνηση πάνω από το 689. 



Ο DAX διέσπασε τη γρήγορη καθοδική γραμμή τάσης σε ημερήσιο και ταυτόχρονα στάθηκε στο 38.2% επίπεδο του τελευταίου καθοδικού. Αν θεωρήσουμε ότι είναι σε ισχυ οι εξωτερικοί κυματικοί στόχοι τότε οφείλει να επισκευτεί τη ζώνη των 11800 +/-30μονάδες πριν την συνολική αντίδραση. Να σημειώσουμε επίσης ότι στα χαμηλά διαφωνία ΔΕΝ έχει κάνει ο rsi. Από πάνω, επόμενο κυματικό επίπεδο αν διασπάσει το 12140 είναι στο 12312 (61.8%).