Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

ΓΔ, DAX, ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ 25/9/2018 - ΔΤΡ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ

Στη χθεσινή ενημέρωση αναφέρθηκαν τα εξής τα οποία είναι σε πλήρη ισχύ.
Στο μεσοπρόθεσμο έχουμε θετικότατα σημάδια ειδικά σε σχέση με τις αποκλείσεις του rsi στους πυθμένες στους βασικότερους δείκτες και σε μετοχές και σε κάθε άλλη περίπτωση θα μπορούσε κανείς να πει ότι μπορεί η μεγάλη αντίδραση που αναμένεται να ξεκινήσει από εδώ.
Όμως, παρόλο που ο FTSE δείχνει να έχει φτάσει σε σημεία πυθμένα κυματικά σημαντικά, ο ΔΤΡ δείχνει να έχει καθοδικό υπόλοιπο μέχρι τις 522 περίπου μονάδες, δηλ 11% κάτω από εδώ και με αυτό συμφωνεί και η ΕΤΕ και όλες οι άλλες τράπεζες οι οποίες έχουν χαμηλότερα σημεία να δουν.
Είμαστε λοιπόν υποχρεωμένοι να σεβαστούμε τα κυματικά υπόλοιπα των τραπεζών και να θεωρήσουμε ότι ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΜΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ θα κινηθούμε σε επίπεδα ΓΔ 600-666 και ΔΤΡ 522 ή ακόμα και 500.
Με την υπόθεση ότι η μεγάλη αντίδραση θα ξεκινήσει από το σημείο π.χ. των 663 μονάδων, τότε η μεγάλη αντίδραση θα μπορούσε να λήξει ακόμα και στις 742 μονάδες δηλ στο 61.8% του υποτιθέμενου διορθωτικού.

Επιπλέον το διάγραμμα του ΔΤΡ σε εβδομαδιαίο δείχνει στόχο διπλής κορυφής τις 500 μονάδες, σημείο που προκύπτει και κυματικά με ισότητα του τμήματος από 10/7/17-13/11/17 και παραπέμπει στα ίδια συμπεράσματα, δηλ αυτά της συνέχισης της ταλαιπωρίας. Μένει να δούμε αν μέχρι τον στόχο των 500 μονάδων θα μεσολαβήσει κάποια καλή αντίδραση.


Για σήμερα... 

Από κάτω έχουμε την περιοχή του 660-664 που είναι σημείο που συμπίπτουν πολλές γραμμές καναλιών και επιπλέον είναι κυματικός στόχος ισότητας τόσο σε εξωτερική όσο και σε εσωτερική μέτρηση. Πιο πάνω στο 681 είναι η ανοδική γραμμή τάσης.
Από πάνω έχουμε το 693 γραμμή τάσης υπέρβαση της οποίας μπορεί να δώσει τα προηγούμενα υψηλά καθώς και το 702.40 με c=a.    

Ο DAX διάλεξε να διορθώσει κάνοντας κύμα 4 με πρώτο στόχο το 38.2% στις 12300. Λίγο πιο πάνω στις 12320 κάνει retest την καθοδική γρ. τάσης που διέσπασε ανοδικά την Παρασκευή. Απομένει να δούμε αν το τρέχον κύμα είναι όντως 4 ή αν το ανοδικό του παραμείνει 3κυματικό προκειμένου να δώσει νέα χαμηλά.    

Καλή συνεδρίαση!