Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

ΓΔ, FTSE, ΔΤΡ, DAX, EKTIMΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ

ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ 7/9/2018 - ΓΔ/FTSE/DAX ΗΜΕΡΗΣΙΟ

Η προσέγγιση του 680 σχεδόν εγινε όπως αναμενόταν (684.82). Η αντίδραση ακόμα δεν ήρθε αλλά είναι κοντά. Τα σημεία που τέθηκαν στα προηγούμενα ενημερωτικά προσεγγίστηκαν.
Στη χειρότερη περίπτωση το σημείο λήξης της διόρθωσης είναι 665 μονάδες σημείο λήξης y με ισότητα του τελευταίου w και αυτό μόνο αν παραβιαστούν οι 680 μονάδες είτε σήμερα είτε τη Δευτέρα. Το μόνο πρόβλημα που υπάρχει είναι το τρικυματικό της ανόδου σε επιμερους χαρτιά τα οποία οφείλουν είτε να λήξουν περικεκομμένο κύμα 5 καθοδικό είτε ακόμα και να γράψουν νέα χαμηλά προκειμένου να ολοκληρωθεί το διορθωτικό τους. Η προσέγγιση όμως η όχι του καυώτατου σημείου (του 665) ή το κράτημα του 680 εξαρτάται πλέον μόνο από την χειραγώγηση του ΓΔ από την ΕΕΕ και από άλλα δεικτοβαρή.

Οι πιθανότητες είναι υπέρ του να κρατηθεί η ζώνη 680-682 και να πάμε σε αντίδραση δεδομένης και της διαφωνίας rsi στους πυθμένες σε πολλούς δείκτες και μετοχές. Επιμέρους μετοχές έχουν χαμηλότερα επίπεδα να δουν, όμως οι τράπεζες δείχνουν στην πλειοψηφία τους να έχουν προσεγγίσει τα σημεία τους.


Ο ΔΤΡ διέσπασε ενδοσυνεδριακά τη γραμμή καναλιού αλλά την κράτησε στο κλείσιμο. Τα κυματικά του σημεία βρίσκονται στη ζώνη των 600-620 μονάδων σε περίπτωση επιπλέον ενδοσυνεδριακής πίεσης.

O FTSE έχει σημαντικό σημείο ισότητας 5=3 στο 1785, αντίστοιχο του 680-682 σε ΓΔ. Αν αυτό διασπαστεί καθοδικά θα πάει για την περιοχή του 1730, 1740 όπου είναι η γραμμή του μεγάλου καναλιού καθώς και σημαντικό κυματικό σημείο και αντιστοιχεί με το 665 του ΓΔ.


Για σήμερα...
Από κάτω έχουμε τo 680-682 σημείο κρισιμότατο και έχει σημασία να μην διασπαστεί γιατι αλλιώς θα δώσει απευθείας το 670-673 όπου είναι η γρήγορη γραμμή καναλιού και στη συνέχεια το 665 όπου είναι το σημείο λήξης Y=W του τελευταίου διορθωτικού σχηματισμού.    
Από πάνω, έχουμε το 692 (γρήγορη γραμμή τάσης), σημείο που αν διασπαστεί θα σημάνει ενδεχομένως και το ξεκίνημα της αντίδρασης, με επόμενο στόχο το 716.50 όπου είναι η επόμενη γρήγορη καθοδική γραμμή τάσης. 

Ο DAX κινήθηκε ακριβώς όπως περιγράφηκε σε όλα τα προηγούμενα ενημερωτικά. Από πάνω εχει το 12280 πρώτο εμπόδιο (γρηγορη γραμμή τάσης) αλλά οι πιθανότητες (μετά και από το σπάσιμο των προηγ χαμηλών και του επιπέδου του 61.8% του 1ου καθοδικού) είναι υπέρ της συνέχισης της διορθωτικής πορείας προς τις 11800-11830 μονάδες όπου συμπίπτουν 2 αναλογίες με ισότητα. Εκεί αναμένεται να δώσει σημαντική αντίδραση. Δηλ 1.40% κάτω από εδώ.