Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

ΓΔ, DAX, ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ 13/9/2018

Η διαφωνία σε ΓΔ, FTSE και ΔΤΡ κρατάει μια χαρά, αλλά το παιχνίδι έφτασε στα άκρα μετά και από την χθεσινή συνεδρίαση.
Η περιοχή που βρισκόμαστε τόσο σε όρους ΓΔ, ΔΤΡ όσο και σε επιμέρους χαρτιά και ειδικά τις τράπεζες θεωρείται περιοχή σημαντικών κυματικά επιπέδων. Η απώλειά τους θα φέρει το χάος. Δεν υπάρχει περιθώριο απώλειας ούτε καν 2 μονάδων σε ΓΔ ή ΔΤΡ.
Αν δεν ξεκινήσει άμεσα δυναμική αντίδραση από εδώ που είμαστε, τότε είναι πιθανή η απευθείας πορεία στις 665-666 μονάδες με ολέθριες συνέπειες για το χαα αλλά και ειδικά για τον τραπεζικό κλάδο.

Για σήμερα...
Από κάτω έχουμε τo 680 που είναι γραμμή καναλιού και σημείο σημαντικών κυματικων στόχων, όπως και το 685 που είναι το πρόσφατο χαμηλό. 688 είναι η γρήγορη γραμμή τάσης πάνω από την οποία δεν ε΄χει καταφέρει να κάνει κλείσιμο.     
Από πάνω, έχουμε το 697.50 που είναι η επόμενη γρήγορη γραμμή τάσης και το 705, 715 που είναι τα σημεία c= 61.8% του a και c=a της αντίδρασης.

Ο DAX εδώ θέλει προσοχή γιατί αν θεωρήσουμε ότι είναι σε ισχύ οι εξωτερικοί κυματικοί στόχοι τότε οφείλει να επισκευτεί τη ζώνη των 11800 +/-30μονάδες πριν την συνολική αντίδραση. Να σημειώσουμε επίσης ότι στα χαμηλά διαφωνία ΔΕΝ έχει κάνει ο rsi. Από πάνω εχει το 12115 πρώτο εμπόδιο (γρηγορη γραμμή τάσης), το 12143 να είναι το 38% του τελευταίου πτωτικού και το 12312 το 62%.   

Καλή συνεδρίαση!