Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΔ DOW DAX

ΓΔ ΗΜΕΡΗΣΙΟ

1ο σενάριο (50%)

Οι μετρήσεις εδώ είναι σε κλεισίματα στα οποία ο ΓΔ ακολουθεί τις αναλογίες με απόλυτη ακρίβεια και στο ανοδικό και στο καθοδικό κομμάτι. Σε κανονικό διάγραμμα έκανε νέο υψηλό στις 1/2/2018 αλλά σε κλεισίματα είναι ελάχιστα χαμηλότερο το κλείσιμο από αυτό της 29/1/2018 οπότε μπορούμε κάλλιστα να θεωρήσουμε 1-2 του διορθωτικού καθοδικού το κομμάτι αυτό΄.

Με το καφέ φίμπο φαίνεται η μέτρηση του 1 καθοδικού που με 261.8% ακριβώς σε κλεισίματα δείχνει τη λήξη 3 στις 6/2 και λήξη 5  με 5=161.8% όντας περικεκομένο. Όλο αυτό είναι το Α διορθωτικό.

Αναμένω αντίδραση Β από εδώ η οποία μπορεί να φτάσει στις 864-865 μονάδες ή ακόμη και τις 877 στο 61.8% και 77% αντίστοιχα του πτωτικού. Εάν στην πορεία η αντίδραση φτάσει στα προγ υψηλά είναι κάτι που θα το δούμε εγκαίρως σε συνάρτηση και με τους 2 παρακάτω δείκτες.

Μετά το πέρας της θα ακολουθήσει ένα C διορθωτικό που είναι πιθανόν να δώσει νέα χαμηλά.

 
2ο σενάριο (50%)

Σε κανονικό ημερήσιο διάγραμμα στα υψηλά έκανε Α, Β με expanded flat και C στο χαμηλό των 815 μονάδων με C=261.8% του Α. Δείχνει εκεί να έχει ολοκληρώσει το 4 φτάνοντας περίπου στο 50% του 3 (μεγάλο πράσινο φίμπο).
Εχει ξεκινήσει έκτοτε το νέο ανοδικό (έχει ήδη κάνει το 1-2 του νέου ανοδικού και πάει για 3) με πιθανό στόχο τις 908.70 μονάδες και με πρώτα κοντινά σημεία πιθ. λήξης 3 το 862 και το 887.40.
Αν και το σενάριο αυτό δεν συμφωνεί με τα νέα χαμηλά που αναμένονται στα ξένα χρηματιστήρια μπορεί απλά να σημαίνει ότι ακολουθούμε δική μας πορεία για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Σε μια παραλλαγή του όμως μπορεί το ΑΒΓ διορθωτικό που κάναμε να θεωρηθεί Α μεγάλο, να κάνουμε τώρα το Β και μετά το Γ με νέο χαμηλό, σενάριο υπαρκτό που ενισχύει και το 1 σεναριο που αναφέρω εδώ.... Σε αυτή τη περίπτωση θα κινηθούμε με τριάρι προς τους στόχους αντίδρασης κάνοντας το Β με πιθανή λήξη στις 862-865  μονάδες.





DOW JONES ΗΜΕΡΗΣΙΟ

Άμεσος στόχος οι 25400 και μετά νέα χαμηλά προς τις 22000.


Oλοκλήρωσε ένα 5 κυματικό καθοδικό το οποίο όλο μαζί είναι Α διορθωτικό.
Αναμένω αντίδραση Β (η οποία πιθανόν να γίνει με τριαρί αβγ εσωτερικό) μέχρι το 61.8% του όλου πτωτικού δηλ τις 25400 μονάδες (μπλε γραμμή).
Εκεί και μετά το πέρας της αντίδρασης αναμένω να ξεκινήσει το C διορθωτικό που θα το πάει με ισότητα (μπλε φίμπο) στις 22000 μονάδες περίπου (κόκκινη γραμμή) όπου βρίσκεται και το 50% περίπου της διόρθωσης (πράσινο φίμπο) του τρέχοντος κύματος 3.
Η τρέχουσα αντίδραση στης οποίας την αρχή ακόμη βρισκόμαστε θα είναι καλή και ενισχύεται από την διαφωνία του rsi που έχει δημιουργηθεί στο ημερήσιο. (Έχει γραφτεί νέο χαμηλό τιμής με υψηλότερο rsi).



DAX ΗΜΕΡΗΣΙΟ

Αμεσος στόχος οι 13000 μονάδες και μετά νέα χαμηλά προς τις 11400.


Oλοκλήρωσε ένα 5 κυματικό καθοδικό με 5=161.8% του 1 το οποίο όλο μαζί είναι Α διορθωτικό.
Αναμένω αντίδραση Β (η οποία πιθανόν να γίνει με τριαρί αβγ εσωτερικό) μέχρι το 61.8% του όλου πτωτικού δηλ τις 13000 μονάδες (μπλε γραμμή).
Εκεί και μετά το πέρας της αντίδρασης αναμένω να ξεκινήσει το C διορθωτικό που θα το πάει με ισότητα (μπλε φίμπο) στις 11400 μονάδες περίπου (κόκκινη γραμμή) όπου βρίσκεται ΑΚΡΙΒΩΣ και το 50% περίπου της διόρθωσης (πράσινο φίμπο) του τρέχοντος κύματος 3.
Η τρέχουσα αντίδραση στης οποίας την αρχή ακόμη βρισκόμαστε θα είναι καλή και ενισχύεται από την διαφωνία του rsi που έχει δημιουργηθεί στο ημερήσιο. (Έχει γραφτεί νέο χαμηλό τιμής με υψηλότερο rsi).