Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ

ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ 8/2/2017

Στην κλειστή ομάδα, στο 80% των μετοχών που δίνω νούμερα τα χθεσινά πιάστηκαν απόλυτα.
Σε αυτές που δεν πιάστηκαν, οφείλεται υπόλοιπο κίνησης ώστε να πιαστούν κι αυτά.

Xθες λόγω της υποτονικής αντίδρασης στην Αμερική και στον DAX δεν καταφέραμε να φτάσουμε ούτε καν το 50% του καθοδικού στις 855 μονάδες.
Χθες βράδυ ήταν το ίδιο υποτονική η Αμερική. Με αυτά τα δεδομένα αναμένω συσσώρευση.
Ολα δείχνουν οτι η αντίδραση θα παιχτεί με 2πλο τριάρι. Δηλ πιθανόν σήμερα να διορθώσουμε κάνοντας το Β και αύριο ή τη Δευτέρα να κάνουμε το C προσεγγίζοντας τα αναμενόμενα νούμερα των 855 και 865 μονάδων με ακραίο το 877.
Στις μεσοπρόθεσμες θέσεις η άποψή μου είναι όσο είμασταν ακόμα στα υψηλά να έμεναν στο ή κάτω από το 50% και να αναμένουμε έναν μήνα - και κάτι - δύσκολο μέχρι να λήξει η διορθωτική ταλαιπωρία.
Στο θέμα του trade, επειδή αυτό απαιτεί volatility που δεν το έχουμε πάντα, θέλει προσοχή.

ΑΝΑΜΕΝΩ ΕΙΤΕ ΣΤΙΣ 855 ΕΙΤΕ ΣΤΙΣ 865 ΕΙΤΕ ΑΚΡΑΙΑ ΣΤΙΣ 877 ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΕΛΟΣ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ αλλά πιθανόν να μας ταλαιπωρήσει το 2-3 συνεδριάσεις, εκτός αν αλλάξει κάτι προς το χειρότερο στα ξένα.