Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ

ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ 16/2/2017

Σε περίπτωση συνέχισης της αντίδρασης στόχοι οι 853.50 και οι 863.40 μονάδες.
H αναμενόμενη αντίδραση έγινε επιτέλους χθες και είδε το σημείο μας με απόλυτη ακρίβεια. Είχε δοθεί το 844.30 και είδε το 844.79. Οντως, όπως ακριβώς αναμέναμε η γρ. τάσης έσπασε ανοδικά απευθείας με το άνοιγμα.
Ζητήσαμε επίσης χθες να είναι και η συμμετοχή της ΕΕΕ ελάχιστη ή και μηδενική στην άνοδο και το πήραμε και αυτό.
Συνέχιση της αντίδρασης μπορεί να βρει εμπόδιο στις 853.50 μονάδες που είναι το 50% του όλου πτωτικού, επιτυχής διάσπαση του οποίου θα μας πάει στις 863.40 όπου είναι το 61.8% του όλου πτωτικού και σημείο όπου πιθανά να λήξει η παρούσα αντίδραση.
Η Αμερική έκλεισε πολύ καλά χθες προσεγγίζοντας σε απόσταση αναπνοής από το 61.8% φιμπο του όλου πτωτικού και ουσιαστικά μένουν άλλες 150 μονάδες στον DOW για να το φτάσει.
Ο DAX είναι ο μόνος που μας φρενάρει διότι υστερεί πολύ η διόρθωσή του σε σχέση με τους αμερικάνικους δείκτες. Δεν έχει φτάσει ούτε καν στο 38.2% του όλου πτωτικού, αλλά από την άλλη έχει δημιουργήσει μια όμορφη διαφωνία στον rsi που προδιαθέτει για καλή αντίδραση, άσχετα αν μέχρι στιγμής δεν την έχει δώσει.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Δυστυχώς μια παρατήρηση που θεωρείται ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΗ είναι οτι ΟΛΑ σχεδόν τα χαρτιά δεν διορθώνουν όλο το καθοδικό τους αλλά μόνο ένα μέρος του. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει οτι το καθοδικό τους ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ και μετά το πέρας της παρούσας αντίδρασης θα πάνε να γράψουν ΝΕΑ ΧΑΜΗΛΑ!