Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

ΔΤΡ

ΔΤΡ ΗΜΕΡΗΣΙΟ

ΒΑΣΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ (80%)

ΠΙΘΑΝΟΙ ΣΤΟΧΟΙ 873 η 882 ΜΟΝΑΔΕΣ (50%) ή 833 ΜΟΝΑΔΕΣ (50%)
ΔΕΔΟΜΕΝΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ 882 ΜΟΝΑΔΕΣ !

Στη μεγάλη εικόνα ο ΔΤΡ είχε σχηματισμό μεγαφώνου (rising broadening wedge) το οποίο ολοκλήρωσε 5κυματικό στα υψηλά της 14/7/2017 διορθώνοντας σύμφωνα με τη θεωρία κοντά στην περιοχή του 77% της όλης κίνησης από το σημείο εκκίνησης του σχηματισμού. H διόρθωσή του ολοκληρώθηκε στις 20/11/2017 και έκτοτε ξεκίνησε ένα ανοδικό του οποίου ο τελικό σκοπός θα είναι να σπάσει κάποια στιγμή πάνω τον προαναφέρθεντα σχηματισμό μεγαφώνου. Σύμφωνα πάλι με την θεωρία ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΝΕΑ ΧΑΜΗΛΑ και ο δρόμος είναι καθαρά ανοδικός προς το σημείο διάσπασης. Ουσιαστικά αυτό σημαίνει μεσοπρόθεσμα μια άλλη εποχή για τον τραπεζικό κλάδο.

Η μέτρηση του ανοδικού είναι σε κλεισίματα μια που ο ΔΤΡ πάντα κρατάει με ακρίβεια τις αναλογίες φίμπο σε κλεισίματα.

ΣΕΝΑΡΙΟ 1 (80%)

Στην κοντινότερη εικόνα βλέπουμε την εξέλιξη του ανοδικού όπου στο υψηλό της 1/2/2018 ολοκληρώθηκε κύμα 3 και έκτοτε είμαστε σε κύμα 4 διορθωτικό. Το διορθωτικό αυτό κινείται εντός ενός τριγώνου - μιας σφήνας η οποία εάν δεν σπάσει κάτω (δηλ δεν ακυρωθεί σαν σχηματισμός) μετά το πέρας της θα οδηγήσει σε νέα υψηλά (κύμα 5) μια που ο συγκεκριμένος σχηματισμός είναι σχηματισμός λήξης διόρθωσης και ανοδικής συνέχειας. Πριν συμβεί αυτό όμως οφείλει να ολοκληρωθεί το διορθωτικό εντός του σχηματισμού σεβόμενο την κάτω μπλε γραμμή του τριγώνου χωρίς δηλ. να την σπάσει κάτω. Από τις 917.23 μονάδες που βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή και με εσωτερικό σχηματισμό τριαριού (μια που μιλάμε για διορθωτικό τρίγωνο σε αυτή τη μέτρηση) οφείλει σιγά σιγά να κινηθεί προς την κάτω γραμμή βλέποντας το επίπεδο των 882 μονάδων δηλ περίπου 4% κάτω από τα παρόντα επίπεδα. (50%)

Σε περίπτωση αποτυχίας του σχηματισμού, δηλ σε περίπτωση που σπάσει κάτω η γραμμή τριγώνου έχουμε κίνηση προς το 61.8% στις 873 μονάδες (λίγο κάτω από τη γραμμή), είτε προς την ισότητα δηλ τις 833 μονάδες, δηλ 10% κάτω από τα παρόντα επίπεδα, ακυρώνοντας τον ίδιο τον σχηματισμό του τριγώνου και δημιουργώντας ένα C. Στι 161.8% δεν μπορεί να πάει γιατί θα μπει το 4 μέσα στο 1, οπότε και θα ακυρωθεί η όλη μέτρηση. (50%)

ΣΕΝΑΡΙΟ 2 (20%)

Το τρίγωνο είναι εναρκτήριο προωθητικό και αν κρατήσει την κάτω γραμμή του στις 880 μονάδες τότε θα φύγει πάνω να κάνει το 2 της καθοδικής κίνησης και μετά το 3 για να δώσει νέα χαμηλά. Αυτό το σενάριο προυποθέτει να έχει λήξει στα υψηλά 5 κυματικό με 5=61.8% του 1, να έχει ολοκληρωθεί δηλ. η ανοδική κίνηση στο υψηλό.
Είναι ένα σενάριο το οποίο κατά την άποψή μου έχει λιγότερες πιθανότητες αυτή τη στιγμή να ισχύει αλλά θα εξεταστεί στη συνέχεια ανάλογα με την εξέλιξη της κίνησης.


ΠΕΡΙ ΤΡΙΓΩΝΟΥ....
Το τρίγωνο σε όλες τις περιπτώσεις μπορεί να είναι.....

Είτε διορθωτικό, είτε εναρκτήριο καθοδικό αλλά ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 περιπτώσεις (ότι και να'ναι) η κατάληξή του υποχρεούται να γίνει ακριβώς πάνω στην κάτω γραμμή :

1) ολοκληρώνοντας τη διόρθωση και σπάζοντας πάνω για νέα υψηλά αν είναι ΑΒΓΔΕ ή
2) ολοκληρώνοντας 1 και σπάζοντας πάνω για κύμα 2 και μετά 3 καθοδικό με νέα χαμηλά αν είναι 1-2-3-4-5 με διάρθρωση 5-3-5-3-5.

Άρα λοιπόν και στις 2 περιπτώσεις,  δηλ ότι τρίγωνο και να ναι υποχρεούται να σταθεί στην κάτω γραμμή και να σπάσει πάνω.

Αν σπάσει κάτω ακυρώνει αυτόματα τον σχηματισμό και πάμε για λήξη C στα προαναφερθέντα επίπεδα.

Παρατηρούμε επίσης οτι η ανοδική σφήνα (κόκκινο τρίγωνο) του κύματος 3 της προηγούμενης ανοδικής κίνησης την οποία στο βασικό σενάριο διορθώνουμε σε λίγες ημέρες δίνει πιθανό apex time για λήξη διόρθωσης.