Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ, DJIA, ΓΔ, DAX

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΩΝ 830 ΚΑΙ 790 ΜΟΝΑΔΩΝ...

ΓΔ
Στόχος οι 831.80 και ίσως και οι 790 μονάδες

Για τον ΓΔ αναμένω την προσέγγιση του  831.80 που αποτελεί και το 38.2% της διόρθωσης του μεγάλου κύματος 3 ανοδικού, ενώ είναι δυνατή με υπερβολή στην αγορά η προσέγγιση και των 790 μονάδων που είναι το 61.8% της διόρθωσης  του κύματος 3 και παράλληλα σημείο της κυ΄ριας γραμμής τάσης του κύματος 1 ανοδικού από τις 700 μονάδες.




DOW
Ο dow χθες σχεδόν έφτασε στο 423% του 1 καθοδικού. Eκκρεμεί σήμερα η πλήρης προσέγγιση του επιπέδου και πιθανότατα η αντίδραση από αυτό το σημείο. Δηλ. βλέπει τις 23750 μονάδες πριν αντιδράσει.


DAX

Ο DAX σήμερα έχει μεν πρώτο σημείο το 261.8% του 1 στις 12450 αλλά πιθανότερο σημείο στάσης και αντίδρασης είναι το 423% του 1 στις 11900 που αποτελεί και το 100% της διόρθωσης του τελευταίου ανοδικού, στόχο διπλής κορυφής με ισότητα και παράλληλα το 38.2% της διόρθωσης του τρέχοντος κύματος 3 (μπλε φίμπο)
Παρατηρούμε στο διάγραμμα οτι ο dax στο τελευταίο καθοδικό έληξε στα υψηλά κύμα 3 εξωτερικό (μπλε φίμπο) και 5 εσωτερικό (γαλάζιο φίμπο).