Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

ΓΔ, ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ

ΒΑΣΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

ΑΝ ΓΔ>856.19=>ΣΤΟΧΟΣ ΟΙ 895-896 ΜΟΝΑΔΕΣ

ΓΔ ΗΜΕΡΗΣΙΟ



Ο γενικός δείκτης έχει έναν σχηματισμό κούπας και εδώ και 5 συνεδριάσεις συσσωρεύει φτιάχνοντας το χερούλι. Ανοδική διάσπαση του 850.26 σε κλείσιμο ή του 856.19 ενδοσυνεδριακά ενεργοποιεί τον σχηματισμό με ελάχιστο στόχο τις 895-896 μονάδες.
Εκτός του σχηματισμού κούπας-χερούλι, μπορούμε κάλλιστα τον σχηματισμό που έκανε ο ΓΔ στα χαμηλά να τον θεωρήσουμε και ADAM & EVE και φυσικά δίνει ακριβώς τον ίδιο στόχο.
Κυματικά στις 895-896 μονάδες βρίσκεται το 161.8% του α ή 1 ανοδικού. Παρατηρούμε δηλ. ότι και κυματικά το φίμπο καρφώνει ακριβώς(!!!) στα προηγούμενα υψηλά με λήξη 3αριού.

Αναμένεται λοιπόν τις επόμενες ημέρες αν κι εφόσον ΓΔ>856.19 να κινηθούμε προς τις 895-896 μονάδες όπου θα λήξει το Β μπλε  του διορθωτικού απ'όπου πιθανώς και θα συνεχίσει νότια για να καταλήξει πέριξ του προηγούμενου χαμηλού (811.54) το τελικό διορθωτικό C μπλε.


Θυμίζουμε ότι η διόρθωση που πραγματοποιείται από τα ψηλά των 895.64 είναι επίπεδη. Οφείλει λοιπόν με βάση τη θεωρία το Β της να κινηθεί κοντά στο σημείο έναρξης του Α δηλ κοντά στα προηγούμενα υψηλά όπως και το τελικό καθοδικό C να λήξει και αυτό με τη σειρά του κοντά στα προηγ χαμηλά, δηλ τη ζώνη των 800 μονάδων.

Εάν δούμε ότι παρόλη την άνοδο DAX & DOW εμείς δεν ακολουθούμε και βολοδέρνουμε στα επίπεδα του χερουλιού τότε θα αυξηθούν οι πιθανότητες για το σενάριο που εξετάζεται παρακάτω με βάση το εβδομαδιαίο.





ΓΔ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ

Η διαφωνία στον RSI μόνο καλή δεν είναι για τη μεγάλη εικόνα και καταδεικνύει μια περίοδο ταλαιπωρίας, ένα μέρος της οποία ήδη βιώσαμε μέσα στον Φεβρουάριο.
Μπορεί όμως αυτό που βιώσαμε να είναι μόνο η queue και η καμήλα να είναι μπροστά μας :-)

Στο δεύτερο διάγραμμα, παρατηρούμε τι έγινε μία άλλη φορά που δόθηκε ανάλογη διαφωνία στον RSI τον Φεβρουάριο μέχρι και τον Μάιο του 2013. Εκεί μάλιστα είχαμε και expanded flat με το Β να υπερβαίνει  το μήκος του Α ακριβώς κατά 138.2% σε απόλυτη συμφωνία με την θεωρία και μετά να καταλήγει λίγο πιο κάτω από το σημείο λήξης του Α.
Εδώ σε αυτήν την περίπτωση αν μιλάμε για Α,Β,Γ στο εβδομαδιαίο, τότε το μεγάλο Β έληξε στα ψηλά των 895.64 μονάδων με αναλογία ΑΚΡΙΒΩΣ 123.6% του Α (απόλυτα σύμφωνο με την θεωρία) και αν είναι έτσι τότε το Γ θα μας πάει κοντά στις 700 μονάδες. Απο εκει ολοκληρωνεται το C και το 2 διορθωτικο του επόμενου ανοδικού που πιθανότατα θα μας οδηγήσει στις 1044 μοναδες! 
Αυτό δε που έχουμε κάνει μεχρι στιγμής ειναι το 1-2 του καθοδικου με το 2 να μην εχει σίγουρα ληξει ακόμα. Το 2 θα μπορούσε κάλλιστα να ληξει ακομη και στα προηγούμενα υψηλά με το διορθωτικο προς τις 700 να ειναι σε ισχύ ακόμη και σ'αυτην την περίπτωση. Στην ουσία αυτό μπορει να σημαίνει οτι και τα 2 παραπανω σεναρια μπορουν καλλιστα να πραγματοποιηθουν το ένα μετά το άλλο.  Πρωτα 895-896 και μετα 700, ξεκινώντας μετά ενα 3 ανοδικό που θα ειναι ισχυροτατο! 

Διευκρινίζεται ότι το συγκεκριμένο σενάριο είναι ακραίο και βέβαια όχι το πρωτεύον, αλλά θα πρέπει να το έχουμε και αυτό υπόψη μας το επόμενο δίμηνο.
 
Χρειάζεται προσοχή και εγρήγορση!