Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

ΓΔ - DAX - DJIA - ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

XAA LIVE - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ 12/9/2019

H αντίδραση ήρθε από το 844 που είχε τεθεί (844.14), σε απόλυτη συμφωνία με τα πρόσφατα ενημερωτικά ενώ επετεύχθη και το 857 με μικρή υπέρβαση (857.30 στο κλείσιμο) που είναι το 38.2% του τελευταίου πτωτικού.
Mένει να δούμε αν θα διασπαστεί βραχυπρόθεσμα το επίπεδο δίνοντας είτε το 864 είτε το 870 62% και 77% αντίστοιχα του τελευταίου καθοδικού.
Θέλει προσοχή δεδομένου ότι ο DAX πλησιάζει τον στόχο του ανάποδου ΩΚΩ χρειάζοντας μόνο 40 μονάδες για να επιτευχθεί. Το ίδιο και ο DOW που θέλει γύρω στις 320 μονάδες για να τον πιάσει.
Τα μάτια μας στραμμένα στα 2 βασικά σημεία στον ΓΔ δηλ το 864 και το 870, τα οποία θα μπορούσαν να αποτελέσουν τον δεξί ώμο ενός ΩΚΩ που αν στο μέλλον ενεργοποιηθεί θα μας δώσει τις 816 μονάδες ως στόχο.

Για σήμερα...

Από κάτω: Έχουμε το 835 γραμμή καναλιού και το 851 καθ γραμμή τάσης όπου μπορεί να γίνει retest. πριν μια ενδεχόμενη συνέχιση αντίδρασης.

Από πάνω: Έχουμε το 864 και το 870 (61.8% και 77% του τελευταίου καθοδικού αντίστοιχα).    

Mετά από τον DAX που προηγήθηκε, και ο DOW ενεργοποίησε τον ανάποδο ΩΚΩ με ελάχιστους στόχους 12440 και 27460 αντίστοιχα. By-the-book, αυτοί οι στόχοι είναι πλέον πολύ κοντά στο να επιτευχθούν.

Καλή συνεδρίαση!