Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

ΓΔ - FTSE - FTSEM - DJIA - DAX - ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

XAA LIVE - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ 30/8/2019

Σε απόλυτη συμφωνία με το χθεσινό ενημερωτικό πήγαμε στο αμέσως επόμενο επίπεδο μετά το 848 δηλ αυτό του 859 όπως ακριβώς αναμενόταν.
Για τον δε FTSE στο χθεσινό ενημερωτικό δόθηκε ως πρώτος στόχος το 2115. 2115.90 έκλεισε! Και οι 2 στόχοι ήταν κυματικοί.

Σε περίπτωση διάσπασης και του 859 θα υπάρξει ανοδική συνέχεια προς το 871.

Ο ΓΔ έχει μπροστά του το 871 σε περίπτωση διάσπασης του 859, ενώ πάνω από εκεί παίζει και το 906 με την επόμενη αναλογία.
O FTSE έφτασε και έκλεισε στο 2115 (με ισότητα) και πάνω από εδώ το 2195 3πλό σημείο όπου είναι το 77% του όλου καθοδικού, το σημείο C=162.8% του Α καθώς και η καθοδική γραμμή τάσης.
Ο FTSEM έχει παρόμοιους στόχους 1380 με c=61.8% του α, και 1420-1425 το 77% του καθοδικού και σημείο C=A.

Σημαντική παρατήρηση: Το 871 πέρα από σημείο ισότητας του τρέχοντος ανοδικού (c=a) αποτελεί και σημείο 2 γραμμών καναλιού για την Παρασκευή και την Δευτέρα.


Για σήμερα...

Από κάτω: Έχουμε το 829 ανοδ. γραμμή τάσης, το 830 σημείο retest της καθοδικής γραμμής που διασπάστηκε ανοδικά προχθες και το 841 το 38% του τελευταίου ανοδικού.

Από πάνω: Έχουμε το το 859 το 61.8% του όλου καθοδικού όπου σταματήσαμε χθες και το 871 σημείο ισότητας c=a.   

DAX-DOW Παλεύουν με την γραμμή λαιμού ανάποδων ΩΚΩ. Αν την διασπάσουν πάνω θα δώσουν πολύ καλή κίνηση!

Καλή συνεδρίαση!