Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019

ΓΔ - ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

XAA LIVE - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ 19/9/2019

Χθες διασπάστηκαν τόσο το κρίσιμο 868 όσο και το 871. Επόμενο σημείο μας προς τα πάνω είναι το 876 που είναι το 77% του καθοδικού αλλά και το γειτονικό 880 που είναι η εσωτερική ισότητα του ανοδικού.
Ομως το 60λεπτο μετά την χθεσινή ενδοσυνεδριακή διόρθωση έως το 23% του τελευταίου ανοδικού δείχνει να εχει σε εκκρεμότητα το 869 δηλ το 38.2% του ανοδικού αυτού πριν από οποιαδήποτε άλλη ανοδική συνέχεια.
Θυμίζουμε ότι η καθοδική γραμμή τάσης στο εβδομαδιαίο βρίσκεται στο 868.

Για σήμερα... Αναμένεται με μεγάλες πιθανότητες η προσέγγιση του 869 πριν από οποιαδήποτε άλλη προσπάθεια ανοδικών διασπάσεων.

Από κάτω: Έχουμε το 858 όπου είναι η ανοδική γραμμή τάσης και το 869 που είναι το 38% του ανοδικού που δείχνει να διορθώνει με βαση το 60λεπτο.

Από πάνω: Έχουμε το 876 που είναι το 77% του όλου καθοδικού και το γειτονικό 880 που είναι η εσωτερική ισότητα του ανοδικού. Πάνω και από αυτό     

Καλή συνεδρίαση!