Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019

ΓΔ - ΣΕΝΑΡΙΑ

XAA LIVE - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ 23/9/2019

ΣΕΝΑΡΙΟ #1. (45%) Είμαστε σε κύμα 5 με στόχο το 905-907 με 5=61.8% του 1. Σε αυτή την περίπτωση εκεί θα ολοκληρωθεί το κύμα 1 του μεγάλου 3 (δίδοντας διαφωνία rsi το 5 σε σχέση με το προηγ. εσωτερικό 3) και θα ακολουθήσει το 2 του που θα πάρει αρκετό χρόνο και ταλαιπωρία για να ολοκληρωθεί.
ΣΕΝΑΡΙΟ #2. (45%) Είμαστε σε κύμα Χ (XX) το οποίο έχει 3 πιθανότητες: Α) έληξε ήδη στο 876. Β) Θα λήξει στο 895 με c=61.8% του a, Γ) Θα λήξει στις 905 με c=161.8% του α και Δ) Θα λήξει στις 930 με ισότητα κάνοντας expanded flat με Χ=123% του W και a=c.
ΣΕΝΑΡΙΟ #3. (10%) Εχει ολοκληρωθεί το 2 και είμαστε σε κύμα 3. Αυτό το σενάριο έχει ελάχιστες πιθανότητες λόγω κυρίως της μικρής ανοδικής κλίσης αλλά και της εσωτερικής διάρθρωσης.

Προσωπική εκτίμηση είναι ότι η ζώνη 905-907 έχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες να είναι το σημείο κορύφωσης (ανεξαρτήτως σεναρίου).

Για σήμερα... 

Από κάτω: Έχουμε το 864 όπου είναι η ανοδική γραμμή τάσης και παράλληλα η καθοδική σε εβδομαδιαίο που διασπάστηκε την προηγούμενη και ίσως επιχειρηθεί retest πάνω της, το 869 που είναι το 38% του ανοδικού που δείχνει να διορθώνει με βαση το 60λεπτο και εάν αυτό δεν κρατηθεί το 865 που είναι το 38.2% του όλου τελευταίου 5κυματικού.

Από πάνω: Έχουμε το 876 που είναι το 77% του όλου καθοδικού και το γειτονικό 880 που είναι η εσωτερική ισότητα του ανοδικού. Πάνω και από αυτό πάμε προς τα σημεία των σεναρίων: 895 και 905-907.    

Τόσο ο DAX όσο και ο DOW υπάρχει περίπτωση να έχουν λήξει σχηματισμό ΑΒΓ στο υψηλό με απόλυτα ακριβείς αναλογίες φίμπο. Πιθανολογείται η καταγραφή ενός ελαφρώς νέου υψηλού προκειμένου να δοθεί και η διαφωνία στον rsi στις κορυφές και κατόπιν καθοδικό γύρισμα. Απαιτείται μεγάλη προσοχή τις επόμενες ημέρες.

Καλή συνεδρίαση!