Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

ΓΔ - ΔΤΡ - DJIA - DAX - ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

XAA LIVE - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ 13/9/2019

Tόσο ο DAX σε κανονικό διάγραμμα, όσο και ο DOW σε κλεισίματα έφτασαν στον στόχο του ανάποδου ΩΚΩ που ήταν στις 12440 και 27200 αντίστοιχα. Μένει να δούμε αν ο DOW θα δει στη συνέχεια και τον στόχο σε κανονικό διάγραμμα στις 27460.
Οι πιθανότητες όμως είναι υπέρ της λήξης του ανοδικού στο χθεσινό υψηλό.
Στο ανοδικό τους εμείς δεν συμμετείχαμε ιδιαίτερα.

ΔΤΡ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ - ΒΑΣΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ


ΔΤΡ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ - ΣΤΟΧΟΙ ΒΑΣΙΚΟΥ ΣΕΝΑΡΙΟΥ

Σημαντική παρατήρηση στον ΔΤΡ το γεγονός ότι αν το Χ έχει λήξη στα υψηλά των 795.17 μονάδων τότε είναι αρκετά πιθανό να ξεκινήσει το Υ το οποίο με ισότητα θα μας πάει στις 550 μονάδες, σημείο που ΚΟΥΜΠΩΝΕΙ με το 61.8% του όλου ανοδικού! Επίσης ενδέχεται το 1-2 του πρώτου από τα 2 κομματιού του Υ (δηλ του α) σε ημερήσιο να έχουν γίνει ήδη και να εκκρεμεί το 3 του α (καθοδικό) το οποίο θα ξεκινήσει πιθανόν άμεσα.
Το σενάριο αυτό είναι και το βασικό και ακυρώνεται μόνο με ανοδική διάσπαση του 795.17. Μετά λοιπόν την προσέγγιση του 61.8% επιπέδου στις 550 μονάδες αναμένεται ανοδικό που με ισότητα μας πάει στις 1034-1040 μονάδες όπου έχουμε και συμμετρικότητα από τα υψηλά 30/4/18.

Για σήμερα... 

Από κάτω: Έχουμε το 831 γραμμή καναλιού και το 825 σημείο c=a (ή 3=1) του εσωτερικού.

Από πάνω: Έχουμε το 853.50 καθοδική γραμμή τάσης, το 857(38% του καθοδικού όπου έγινε στάση), το 864 και το 870 (61.8% και 77% του τελευταίου καθοδικού αντίστοιχα).    

O DAX έφτασε στον στόχο του ανάποδου ΩΚΩ (12440) που είχε τεθεί στα ενημερωτικά και τα lives εδώ και εβδομάδες. Ο DAX σήμερα έχει σημείο συμβολής παλιάς ανοδικής (στην οποία εκκρεμεί retest εδώ και καιρό) και της καθοδικής στο 12500-12510 το οποίο θα μπορούσε να είναι και σημείο κορύφωσης της όλης κίνησης σε περίπτωση που γίνει υπέρβαση του υψηλού των 12472.
Το ερώτημα πλέον είναι αν ο DOW θα κινηθεί προς τον δικό του στόχο, αυτόν των 27460 ή θα λήξει την κίνηση στον στόχο του αν. ΩΚΩ σε κλεισίματα δηλ στις 27200.

Καλή συνεδρίαση!