Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019

ΓΔ - ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

XAA LIVE - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ 18/9/2019

Σε απόλυτη συμφωνία με το χθεσινό ενημερωτικό είχαμε διόρθωση έως το 860 δηλ το 36.2% του τελευταίου ανοδικού. Αν αυτό κρατηθεί τότε μπορεί να δούμε προσπάθεια διάσπασης του 868 και προσέγγισης του 870 και του σημείου-κλειδιού δηλ του 876-877 πάνω από το οποίο θα δούμε τα πρόσφατα ή και νέα υψηλά.
Στο 855 βρίσκεται η ανοδ. γραμμή τάσης σε περίπτωση που σπάσει κάτω το 860.

Για σήμερα... 

Από κάτω: Έχουμε το 855 όπου είναι η ανοδική γραμμή τάσης με το 855.50 να είναι το 61.8% του τελευταίου ανοδικού και το 860 το 38% του τελευταίου ανοδικού που κρατήθηκε χθες.

Από πάνω: Έχουμε το 869-871 (77% του τελευταίου καθοδικού αντίστοιχα, το c=161.8% του α στο πρόσφατο ανοδικό και γραμμή τάσης για σήμερα) και πάνω από εκεί το 876 που είναι το 77% του όλου καθοδικού. Πάνω από αυτό ανοίγει ο δρόμος για τα προηγούμενα ή ακόμα και για νέα υψηλά.     

Καλή συνεδρίαση!