Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

ΓΔ - ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

XAA LIVE - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ 8/4/2019

Πήραμε κλείσιμο εβδομάδας αρκετά πάνω απο το 736 της κρίσιμης παλιάς γραμμής σε κλεισίματα εβδομαδιαίου.

Το 754 διασπάστηκε εστω και οριακά και μπροστά μας εχουμε τα εσωτερικά επίπεδα του 760, 773 και την πιθανή τελική ζώνη κορύφωσης 780-784 σύμφωνα με το ένα από τα 2 πιθανά σενάρια που δόθηκαν την περασμένη εβδομάδα.
Πλησιάζουμε σε σημαντικές αντιστάσεις και απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή.

Για σήμερα... 

Από κάτω έχουμε το 733 το σημείο retest της κύριας καθοδικής που διασπάστηκε ανοδικά πριν 3 ημέρες με το γειτονικό 737 να είναι το 38% του τελευταίου ανοδικού. 

Από πάνω έχουμε το 760 ΚΑΙ 772 γραμμές καναλιού και τη ζώνη 780.-784 που αποτελεί το πιθανό πέρας του παρόντος ανοδικού κύματος με βάση ένα από τα 2 σενάρια που έχουν παρουσισθεί.
 
Καλή συνεδρίαση!