Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

ΓΔ - ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

XAA LIVE - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ 5/4/2019 - ΓΔ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ

Ίσως μία από τις πιο κρίσιμες ημέρες του έτους η σημερινή.

Στην μεγάλη εικόνα σε εβδομαδιαίο τεράστια σημασία έχει η διακράτηση του 736 σαν κλείσιμο εβδομάδας σύμφωνα με ότι εχει επανειλημμένα ειπωθεί (και στα lives και στα ενημερωτικά) για την σημασία της μακρυνής γραμμής σε κλεισίματα από το 2011 όπως και του 734 στο κλείσιμο της επόμενης. Δεν είναι τυχαίο που ζητείται και για 2η εβδομάδα (την επόμενη) ένα κλείσιμο πάνω από το σημείο γιατί αυτό το έργο έχει ξαναπαιχτεί οριακά πριν μερικούς μήνες με πολύ άσχημες συνέπειες. Δηλαδή είχε δοθεί οριακό κλείσιμο πάνω από την γραμμή την 1η εβδομάδα και την 2η γύρισε κάτω από αυτήν.

Στη μεσαία εικόνα ισχύουν τα 2 σενάρια που αναλύθηκαν χθες, το ένα με στόχο τις 784 μονάδες και το άλλο στις 797 αλλά σαφώς θα μεσολαβήσουν διορθώσεις μέχρι τα επίπεδα αυτά.

ΓΔ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ
Στο άνω διάγραμμα η κόκκινη γραμμή είναι η μακρυνή γραμμή σε κλεισίματα από το 2011ενώ η πράσινη είναι η κύρια καθοδική σε κανονικό διάγραμμα από τον Φεβρουάριο του 2018.

Σήμα διάσπασης επιπέδου και εισόδου δίδεται μόνο με ανοδική διάσπαση του 752-753.

Όλα σήμερα εξαρτώνται από την θετική εκβαση της εκταμίευσης. Πιθανόν μόνο αρνητική έκβαση πιθανά θα μας πήγαινε σε διόρθωση στη ζώνη 735-736.

Για σήμερα... 

Από κάτω έχουμε το 733.50 το σημείο retest της κύριας καθοδικής που διασπάστηκε ανοδικά πριν 3 ημέρες με το γειτονικό 734 να είναι το 38% του τελευταίου ανοδικού και το 735.50 πιθανό εσωτερικό 4 με 38%. 

Από πάνω έχουμε το 753 γραμμή καναλιού και τα προσφατα υψηλά - σημείο πιθανής λήξης 3=1 του 5. Πάνω από εδώ ανοίγονται πολύ μεγαλύτερα νούμερα, όπως το 773 και το 780.
 
Καλή συνεδρίαση!