Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Τρίτη 2 Απριλίου 2019

ΓΔ - ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

XAA LIVE - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ 2/4/2019

Σε απόλυτη συμφωνία με την χθεσινή παρατήρηση, με το που έφτασε ο ΟΤΕ σε σημαντικό επίπεδο πιθανής στάσης, έκαναν κίνηση οι τράπεζες. Για τον ΔΤΡ αναφέρθηκε χθες ότι μπορεί να πάει ακόμα και στα προηγούμενα ή και σε νέα υψηλά με την παραδοχή του Β, πράγμα το οποίο επίσης έγινε.

Eδώ: https://www.facebook.com/nektarios.iglessis/videos/10216883553216565/ χθες το απόγευμα έγινε αναλυτική παρουσίαση των σεναρίων καθώς και του κρίσιμου 748.

Από τα 3 σενάρια που παρουσιάστηκαν χθες αυτό με τις μικρότερες πιθανότητες (10%) καταργείται εντελώς, αυτό με τις μεγαλύτερες πιθανότητες (70%) είναι πλέον και οριακά σε ισχύ και καταργείται πλήρως με τυχόν διάσπαση του 746.50. Πάνω από αυτό το νούμερο παραμένει το 3 σενάριο σε ισχύ όπου λέγαμε για 3 του 5 του οποίου όμως η ισότητα μας δίδεται στο 748.

Έχουμε στη διάθεσή μας τα εξής τεχνικά στοιχεία:

1) Διάσπαση του 748 κυματικά μας δίνει το 773 (ως λήξη 3 του 5) και καθιστά το σενάριο αυτό το μόνο πλέον που είναι σε ισχύ κυματικά.
2) Τεράστια σημασία έχει το κλείσιμο της εβδομάδας πάνω από 736 που είναι το σημείο της γνωστής μακρυνής γραμμής τάσης σε κλεισίματα εβδομαδιαίου.
3) στο 746 έχουμε την γραμμή καναλιού που χθες αποτέλεσε εμπόδιο (εγινε πανω της το υψηλό ημέρας). Ακριβώς στην ίδια γραμμή στάθηκε και ο ΔΤΡ χθες. Για τον ΔΤΡ για σήμερα η γραμμή αυτή είναι στις 608 μονάδες

Συμπερασματικά η διάσπαση η όχι της ζώνης 746-748 (η οποία θεωρείται σχετικά δύσκολο να συμβεί στη φάση αυτή) θα κρίνει την βραχυπρόθεσμη πορεία.
Αναμένεται με μεγαλύτερη πιθανότητα η αγορά να μείνει κάτω από το 748 και να οδηγηθεί σε διόρθωση.

Σημείωση: Η αναφορά που έγινε στις αρχές Μαρτίου αλλά και στη συνέχεια περί διανομής είχε να κάνει 1) με το κύμα 4 που ακολούθησε 2) με την αλλαγή κλίσης από έντονα ανοδική σε πλαγιοανοδική που μέχρι και το τέλος του μήνα έδειχνε πιθανή κορύφωση στις 731 μονάδες και 3) με την σημαντικότητα τότε του 718.
Οι εκτιμήσεις κάθε φορά γίνονται με βάση τα υπάρχοντα τεχνικά στοιχεία και όχι με κάποια γυάλινη σφαίρα ή ρίχνοντας ταρώ. Μερική παύση ισχύος της διανομής έχει δοθεί ήδη με την διάσπαση του 731. Οριστική παύση ισχύος της διανομής θα δώσει πλέον η διάσπαση της ζώνης 746-748, η οποία αφενός αλλάζει σημαντικότατα τα τεχνικά δεδομένα και μας οδηγεί σε πολύ υψηλότερα επίπεδα (πλησίον των 800 μονάδων) και αφετέρου καταργεί οριστικά την περίπτωση του να είμαστε σε Β με expanded flat.

Για σήμερα...
Από κάτω έχουμε το 734 όπου η γρήγορη ανοδ. γραμμής τάσης και δίπλα στο 735 τιο σημείο retest της κύριας καθοδικής που διασπάστηκε ανοδικά χθες.
Από πάνω έχουμε το 746 γραμμή καναλιού και το 748 σημείο πιθανής λήξης 3=1 του 5. Πάνω από αυτό ανοίγονται πολύ μεγαλύτερα νούμερα, όπως το 773.
 
Καλή συνεδρίαση!