Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

ΓΔ - ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

XAA LIVE - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ 1/4/2019 - ΠΙΘΑΝΑ ΣΕΝΑΡΙΑ

Στο ενημερωτικό της 27/3 εδώ: https://eurobyte.blogspot.com/2019/03/blog-post_27.html είχαν παρατεθεί 3 πιθανά σενάρια από τα οποία λόγω της εισόδου του 4 μέσα στο 1 ακυρώθηκε το ένα από αυτά. Συμπερασματικά λοιπόν έχουμε 2 πιθανά σενάρια και τα 2 με ανοδική βραχυπρόθεσμη κατάληξη και ενα υποσενάριου του 1ου με λιγότερες πιθανότητες, που είναι τα εξής:

ΣΕΝΑΡΙΟ (1Α) (70%) Εληξε στα χαμηλά το Α (με εσωτερική δομή αβγ 3κυματικη) και είμαστε σε Β. Λόγω της επίπεδης διόρθωσης το Β μπορεί να λήξει είτε εδώ που είμαστε στο 721 (61.8%), είτε στα υψηλά του 730, είτε να γίνει με exp.flat και να λήξει στο 736.50 ή 740 με 123% και 138% αντίστοιχα. Επειδή όμως και άλλα διαγράμματα εκτός του ΓΔ είναι στην ίδια φάση και δεν έχουν φτάσει ακόμα στο 61.8% τους ενώ το οφείλουν, δεν αναμένεται να σταματήσουμε εδώ αλλά να κινηθούμε στα υψηλότερα επίπεδα του σεναρίου.

ΣΕΝΑΡΙΟ (1Β) (10%) Από εδώ που είμαστε και χωρίς νέα υψηλά πάμε για τις 698 μονάδες με ισότητα του όλου καθοδικού. Αυτό αποτελεί τμήμα του 1 ου σεναρίου με τη μόνη διαφορά ότι δεν θα γραφούν νέα υψηλά και το Β έληξε στο υψηλό της Παρασκευής. Το σενάριο έχει ιδιαίτερα μικρές πιθανότητες.

ΣΕΝΑΡΙΟ (2) (20%) Είμαστε σε 3 του 5 (στα πρώτα στάδιά του) με στόχο του 3 του 5 στις 730 ή στις 742.50 μονάδες και όλου του 5 τις 756 μονάδες με 5=161.8% του 1. Το ανοδικό από 8-18/3 ήταν το 1 του 5. Το σενάριο έχει πιο λίγες πιθανότητες λόγω του ότι 1) Δεν συνηθίζεται η 1η διαφωνία στον rsi να σχηματίζεται από το 1 του 5 αλλά από ολόκληρο το 5 με την 2η να σχηματίζεται συνήθως από κάποιο exp.flat βαθμού B και 2) Όπου έχουμε εκτεταμένα κύματα βαθμού 3 το 5 συνηθίζεται να είναι ίσο με το 1, κάτι που έχει γίνει ήδη. Υπερ όμως του σεναρίου είναι τόσο η αδυναμία προσέγγισης του 702 για να μας δείξει ότι διορθώνουμε όλο ανοδικό, όσο και η λήξη της διόρθωσης στο 61.8% του 1 που παραπέμπει σαν επίπεδο σε κύμα βαθμού 2.

Είχε αναφερθεί επίσης ότι όπως και την πρώτη φορά μετά την ολοκλήρωση της ανόδου του ΟΤΕ ξεκίνησαν οι τράπεζες, το ίδιο θα μπορούσε να συμβεί και τώρα.

Ο ΔΤΡ λόγω της επίπεδης διόρθωσης έχει "χειρότερο δυνατό στόχο" στις 570 μονάδες και σαφώς μπορέι και αυτός να βρεθεί ακόμα και σε νέα υψηλά αν θέλει είτε μιλάμε για Β με expanded flat είτε για 3 του 5.
Ενισχυτικό του 1ου σεναρίου αποτελεί το γεγονός ότι αυτό που λέμε 1 του 5 κάποια επιμέρους χαρτιά το έκαναν 3-κυματικό, Από την άλλη ενισχυτικό του 2ου σεναρίου είναι ότι ίσως σε αυτά τα χαρτιά να είμαστε σε καταληκτικό διαγώνιο τρίγωνο που ακόμα είναι στη μέση του... δηλ σε κύμα 3 του 5.

Στη μακροπρόθεσμη εικόνα η γνωστή γραμμή σε κλεισίματα στο εβδομαδιαίο - που αναφέρεται σε πολλά lives εδώ και μήνες - και είναι ύψιστης σημασίας βρίσκεται την ερχόμενη εβδομάδα στο 736 και την επόμενη στο 733. 2 εβδομαδιαία κλεισίματα πάνω από αυτά τα νούμερα αρκούν για να μπούμε επίσημα σε bull market.

Για σήμερα...
Από κάτω έχουμε το 712.70 όπου η ανοδ. γραμμής τάσης. Χαμηλότερα βρίσκεται το 698 που είναι το σημείο C=A και η ανοδική γραμμή τάσης στις 700, όπου είναι και το 23% του όλου ανοδικού.
Από πάνω έχουμε το 725 όπου είναι το 77% του όλου καθοδικού και αν σταθεί εκεί μας δίνει ξανά το 702 με ισότητα αν θέλει. Διάσπαση του 725 μας δίνει τα προηγ υψηλά. Και πάνω απο αυτά έχουμε την γραμμή τάσης στο 736.
 
Καλή συνεδρίαση!