Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

ΓΔ - ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

XAA LIVE - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ 3/4/2019

Σε απόλυτη συμφωνία με τo χθεσινό ενημερωτικό, αλλά και το live της Δευτέρας εδώ: https://www.facebook.com/nektarios.iglessis/videos/10216883553216565/ πραγματοποιήθηκε προσέγγιση και ανεπιτυχής προσπάθεια διάσπασης του 748.
Το σενάριο να είμαστε σε Β με βάση την κλασική θεωρία έπαψε να ισχύει με την ανοδική τμήση του 138.2% στις 740.50 μονάδες, αλλά ομάδα νεοκυματιστών εισηγούνται και το 161.8% σαν πιθανό επίπεδο λήξης ενός Β με expanded flat. Το σημείο αυτό όπως περιγράφηκε και χθες είναι στο 746.50 και τμήθηκε οριακά για ελάχιστο χρονικό διάστημα. Άρα λοιπόν το σενάριο του Β ακόμα παραμένει σε ισχύ με το C (αν δεν σημειωθούν νέα υψηλά) να έχει στόχο με ισότητα τις 722.50 μονάδες.

Σε περίπτωση επικυρωμένης διάσπασης του 748 θα δοθεί πολύ καλή κίνηση. Οι πιθανότητες όμως είναι υπερ της διόρθωσης.

Έχουμε στη διάθεσή μας τα εξής τεχνικά στοιχεία:

1) Διάσπαση του 748 κυματικά μας δίνει το 773 (ως λήξη 3 του 5) και καθιστά το σενάριο αυτό το μόνο πλέον που είναι σε ισχύ κυματικά στο βραχυχρόνιο.
2) Τεράστια σημασία έχει το κλείσιμο της εβδομάδας πάνω από 736 που είναι το σημείο της γνωστής μακρυνής γραμμής τάσης σε κλεισίματα εβδομαδιαίου.
3) στο 748 έχουμε την γραμμή καναλιού που χθες αποτέλεσε εμπόδιο (εγινε πανω της το υψηλό ημέρας). Ακριβώς στην ίδια γραμμή στάθηκε και ο ΔΤΡ προχθες. Για τον ΔΤΡ για σήμερα η γραμμή αυτή είναι στις 609 μονάδες

Συμπερασματικά η διάσπαση η όχι της ζώνης 746-748 (η οποία θεωρείται σχετικά δύσκολο να συμβεί στη φάση αυτή) θα κρίνει την βραχυπρόθεσμη πορεία.

Για σήμερα... Αναμένεται με μεγαλύτερη πιθανότητα η αγορά να μείνει κάτω από το 748 όπως και χθες και να συνεχίσει τη διόρθωση ίσως μετά από μία 2η προσπάθεια προσέγγισης ή και οριακής διάσπασης των υψηλών.

Από κάτω έχουμε το 734.50 το σημείο retest της κύριας καθοδικής που διασπάστηκε ανοδικά προχθες, το 733.50 σημείο λήξης 4 με 38% του 3 και το 732 που είναι το 38% του όλου 3κυματικού ανοδικού στην περίπτωση που είναι Β.

Από πάνω έχουμε το 748 γραμμή καναλιού και σημείο πιθανής λήξης 3=1 του 5. Πάνω από αυτό ανοίγονται πολύ μεγαλύτερα νούμερα, όπως το 773.
 
Καλή συνεδρίαση!