Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

ΓΔ - ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ - ΜΕΣΑΙΑ ΕΙΚΟΝΑ

XAA LIVE - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ 4/4/2019 - ΜΕΣΑΙΑ ΕΙΚΟΝΑ

Στη μεσαία εικόνα υπάρχουν τα εξής 2 σενάρια (και τα 2 ανοδικά):
1) Είμαστε ακόμα σε κύμα 3 εκτεταμένο με στόχο τις 784 μονάδες με 3=423% του 1, σημείο που εκεί κοντά (780) είναι και το 61.8% της όλης καθόδου. Επίσης στο ίδιο σημείο καταλήγει και αναλογία από το εξωτερικό πρώτο ανοδικό με 261.8%. Από εκεί δηλ τις 784 θα γίνει ένα κύμα 4 με ένα τελικό 5 που πιθανά λόγω εκτεταμένου 3 θα λήξει με ισότητα στις 800 μονάδες.
2) Είμαστε σε κύμα 5 που ξεκίνησε από τις 8/3 με στόχο τις 797 μονάδες, σημείο που εκεί κοντά (800) είναι και το 77% του τελευταίου μεγάλου καθοδικού. 


Ο ΔΤΡ έχει αντισταση στις 620 μονάδες με πιθανό στόχο τις 730 μονάδες και ο FTSE αντίσταση στις 1950-1955 με πιθανό στόχο τις 2000 μονάδες, ενώ στις 1950 είναι και στόχος διπλού πυθμένα για τον δείκτη.

Για σήμερα... 

Βραχυπρόθεσμα επικυρωμένη διάσπαση του παρόντος επιπέδου μας πάει στις 773 μονάδες ενώ τυχόν αδυναμία μας πάει σε μικρή ενδιάμεση διόρθωση. Σήμερα θα έχουμε και το βάρος από τααρνητικά νέα των ΕΛΠΕ και ΟΛΠ και μένει να δούμε την στάση των τραπεζών απέναντι σε αυτό. Είναι ευκαιρία για διόρθωση. Μένει να δούμε αν όντως θα συμβεί.

Από κάτω έχουμε το 734 το σημείο retest της κύριας καθοδικής που διασπάστηκε ανοδικά προχθες, το 739 (23%) και το 732.50 (38.2%) του όλου ανοδικού. 

Από πάνω έχουμε το 751 γραμμή καναλιού και το 748 σημείο πιθανής λήξης 3=1 του 5 που είδε ήδη χθες. Πάνω από αυτό ανοίγονται πολύ μεγαλύτερα νούμερα, όπως το 773.
 
Καλή συνεδρίαση!