Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

ΓΔ - FTSE - DAX - ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ 31/1/2019

ΒΑΣΙΚΟ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΟ ΣΕΝΑΡΙΟ
Η παρουσία αλλεπάλληλων τριαριών στο πρόσφατο ανοδικό οδηγεί στην ύπαρξη ενός Β το οποίο δείχνει να γίνεται με expanded flat και με 138.2% του Α φτάνει τις 650 μονάδες όπου αναμένεται και η κορύφωση αυτής της κίνησης. Μετά τη λήξη του Β αναμένεται κύμα C  με πιθανό στόχο (με ισότητα) τις 621. Λογικά η πορεία προς το 650 που πρεσβευει το βασικό σενάριο - με το δεδομένο ότι πολλά δεικτοβαρή μη τραπεζικά χαρτιά πλησιάζουν σε επίπεδα κορύφωσης - θα πρέπει αν συμβεί να υπάρξει πολύ μεγαλύτερη συμμετοχή των τραπεζών από αυτή που παρατηρούμε μέχρι τώρα.


Πολύ ουσιαστικό στοιχείο για τους λονγκ η μη επιστροφή του FTSE κάτω από το 1672 έως και το τέλος της εβδομάδας, το οποίο είναι η κύρια καθοδική γραμμή τάσης για αυτή την εβδομάδα γιατί αλλιώς ακυρώνει την διάσπαση.

Επίσης ουσιαστικό για τους λονγκ είναι κλεισίματα πάνω από 638 για να αναιρέσουν την διαφαινόμενη τοπική διπλή κορυφή που φαίνεται να έχει σχηματιστεί και ενεργοποιείται κάτω από το 609.17.

Για σήμερα...

Από κάτω έχουμε το 619.50 όπου γίνεται retest της καθοδικής γραμμής που διασπάστηκε ανοδικά και το 626.50, το 38.2% του ανοδικού. Το 620 είναι επίσης και το 61.8% του ανοδικού.

Από πάνω έχουμε το 641 σημείο πιθανής λήξης 3 του 5 σε 60λεπτο και τη ζώνη 647-650 όπου καταλήγουν αρκετές αναλογίες αλλά και η γραμμή καναλιού του πρόσφατου ανοδικού. Το σημείο αυτό αποτελεί και σημείο πιθανής κορύφωσης της παρούσας ανοδικής κίνησης.

Ο DAX εχει γραμμή τάσης στο 11230, γραμμή που δεν κατάφερε να διασπάσει στις προηγούμενες 3 συνεδριάσεις. Αν τα καταφέρει τότε είναι αρκετά πιθανό τις επόμενες ημέρες να τον φέρει στο 11570 με ενδιάμεσο εμπόδιο το 11400. Αν όχι τότε θα κινηθεί προς το 10920 δηλ. το 38.2% του όλου ανοδικού.

Καλή συνεδρίαση!