Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

ΓΔ - DAX - ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ 8/1/2019

Πράγματι, η κίνηση συνέχισε ανοδικά αλλά υπάρχει μία σημαντική κόντρα πριν τα σημαντικά σημεία του 626 και 636 που πρέπει να ξεπεραστεί και αυτή είναι το 622 που είναι γραμμή τάσης σε 60λεπτο και 38.2% του πτωτικού. Οποιαδήποτε αδυναμία διάσπασης του επιπέδου θα σημάνει κίνηση προς τα νότια...
Η αγορά θέλει μεγάλη προσοχή διότι οι όγκοι είναι απελπιστικά μικροί και οι διασπάσεις κάθε άλλο παρά εύκολη υπόθεση, ενώ οι τράπεζες δεν φαίνονται να συμμετέχουν!

Για σήμερα...
Από κάτω έχουμε το 573 όπου είναι η γραμμή καναλιού η μακροχρόνια και η γρήγορη. Το κοντινό 592.70 είναι και το απόλυτο στοπ λονγκ της παρούσας κίνησης. Το 603 είναι η γρήγορη ανοδική γραμμή τάσης και το 614 το σημείο retest της καθοδικής που διέσπασε τη Δευτέρα.
Από πάνω έχουμε το 622 που είναι το 38.2% του όλου τελευταίου τπωτικού κομματιού και ταυτόχρονα γραμμή τάσης σε 60λεπτο καθώς και το 626 αποτελεί το 161.8% του 1ου ανοδικού. Τυχόν διάπσαση του 626 μας φέρνει αντιμέτωπους με το 636, πράγμα αρκετά δύσκολο δεδομένων των όγκων... 

Ο DAX κινείται πέριξ του επιπέδου του 38.2%. Σπάσιμό του θα φέρουν σύντομα τον δείκτη αντιμέτωπο με το 61.8% του όλου καθοδικού στο 11072. Εκεί θα βρίσκεται την ερχόμενη Παρασκευή και η καθοδική γραμμή τάσης! Αδυναμία διάσπασης του επιπέδου όμως μπορεί να σημάνει ακόμα και νέα χαμηλά!

Καλή συνεδρίαση!