Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

ΓΔ - DAX - ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ 10/1/2019 - ΓΔ 60ΛΕΠΤΟ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ που πλέον θα κρίνει την κίνηση είναι το 642+ που είναι το 261.8% του Α αλλά και η πιθανή λήξη του εσωτερικού. Τυχόν διάσπαση του 642+ μας πάει απευθείας στο 669 με αναλογία 423% του Α, σημείο όπου κουμπώνει και η εξωτερική ισότητα C=A από την μεγάλη κίνηση.
Είναι λοιπόν πιθανόν κυματικά να είμαστε στο 3 του C με κατάληξη στο 642+ και από εκεί να πάμε σε διόρθωση βαθμού 4, ή αλλιώς στο 5 του C και να λήξει εντελώς το ανοδικό στο 642+.



Για σήμερα...
Από κάτω έχουμε το 634 σημείο retest της καθοδικής που διέσπασε χθες και το 631 που είναι η γρήγορη ανοδική γραμμή τάσης.
Από πάνω έχουμε το 642-642.50 που είναι το 261.8% του A, λήξη C και έπειτα το 659 όπου λήγει το c με 423% του a κουμπώνοντας και με την ισότητα C=A της μεγάλης κίνησης. 

Ο DAX έσπασε ανοδικά το επίπεδο του 38.2%. Εδώ θέλει προσοχή γιατί μπορεί να έληξε 5κυματικό με 5=1. Οποιαδήποτε διάσπαση του παρόντος επιπέδου στέλνει τον δείκτη στις 11072 όπου είναι το 61.8% του πτωτικού και παράλληλα σημείο 5=161.8% του 1. Περίπου εκεί θα βρίσκεται την ερχόμενη Παρασκευή και η καθοδική γραμμή τάσης! Αδυναμία όμως διάσπασης του επιπέδου και συνέχισης της αντίδρασης σημαίνει σημαντική διόρθωση μέχρι το 61.8% του ανοδικού στις 10530 μονάδες.

Καλή συνεδρίαση!