Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

ΓΔ - DAX - ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ 23/1/2019

H αντίδραση εφόσον εκπληρώθηκαν όλοι οι όροι που είχαν τεθεί ένας προς έναν από την Παρασκευή κιόλας ήταν καλή βάζοντας μέσα και τις τράπεζες που αρχικά είχαν πρόβλημα μη συμμετοχής.
Η συνέχιση ή όχι της αντίδρασης εξαρτάται από την διάσπαση του επιπέδου 632.50 που είναι το σημείο c=61.8% του a προκειμένου να πάμε στην ισότητα στο 650 όπου περίπου την ερχόμενη Δευτέρα θα καταλήγει και η γρήγορη γραμμή ανοδικού καναλιού στον ΓΔ.
Κυματικά στο σημείο που στάθηκε ο ΓΔ χθες δεν υπάρχει κάτι. Άρα πιθανόν η αντίδραση να συνεχιστεί και στο 632.50 (ή το 634 σε 60λεπτο) θα δείξει πλέον προθέσεις.

Για σήμερα...
Από κάτω έχουμε το 625 όπου γίνεται retest της καθοδικής γραμμής που διασπάστηκε ανοδικά χθες ενώ πολύ χαμηλότερα στο 611.50 είναι η γρήγορη ανοδική γραμμή τάσης.
Από πάνω έχουμε το 632.50 που σε ημερήσιο είναι το σημείο c=61.8% του a (σημείο που στο 60λεπτο είναι στο 634). Διάσπασή τους μας δίνει το 650 με ισότητα όπου περίπου την ερχόμενη Δευτέρα θα καταλήγει και η γραμμή καναλιού.

Ο DAX εχει γραμμή τάσης στο 12290 διάσπαση της οποίας είναι αρκετά πιθανό τις επόμενες ημέρες να τον φέρει στο 11570 Ενδιάμεσο εμπόδιο και το 11400. 

Καλή συνεδρίαση!