Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

ΓΔ - FTSE - ΔΤΡ - DAX - ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ 22/1/2019

Για 5η συνεδρίαση ο FTSE κρατάει το κρίσιμο 1640, με τις τράπεζες να γκρεμίζονται. Λόγω της μονοκόμματης καθοδικής τους κίνησης πλησιάζουμε σε επίπεδα αντίδρασης. Κυματικά τόσο στους δείκτες όσο και στις τράπεζες το λευκό κερί της Παρασκευής ήταν Α και το χθεσινό Β το οποίο ίσως να μην έχει λήξει ακόμα δίνοντας ελαφρώς νέα χαμηλά (με exp.flat).
Συγκεκριμένα στον ΔΤΡ κάτι τέτοιο με Β=123.6% του Α θα μας έδινε 1 μονάδα κάτω από τα ιστορικά χαμηλά (357+). Εκεί αναμένεται να λήξει το καθοδικό και να πάμε σε αντίδραση βαθμού C η οποία όμως θα μπορούσε κάλιστα να συμβεί και απευθείας από εδώ που είμαστε.

Αυτό που είχε τεθεί σαν ζητούμενο για μία αντίδραση χθες, δηλαδή η διακράτηση του 610/616 ως χαμηλού και η προσέγγιση του 620, πράγματι έγινε. Εφόσον λοιπόν αυτό πραγματοποιήθηκε δεν μένει παρά να συμβεί και η συνέχιση της αντίδρασης σήμερα και αύριο προς τις 626 μονάδες, σημείο συμβολής της γραμμής τάσης και του επιπέδου του 61.8% του πτωτικού.
Τυχόν αδυναμία διακράτησης του 616 κάνει πλέον απαραίτητη την διακράτηση της ανοδικής γραμμής τάσης στις 611 για τους λονγκ.

Για σήμερα... Είτε από αυτά τα επίπεδα, είτε από ελάχιστα πιο κάτω αναμένεται αντίδραση.
Από κάτω έχουμε το 606 (77% του όλου ανοδικού), τα 611 ανοδ. γραμμή τάσης και τo 616 που είναι η γρήγορη καθοδική γραμμή τάσης .
Από πάνω έχουμε το 620 που είναι το 38% του πτωτικού και το 626.50 που είναι η γραμμή τάσης.

Ο DAX πλησιάζει κρισιμότατα σημεία όπου βρίσκονται 2 καθοδικές γραμμές τάσης και το 77% επίπεδο του τελευταίου πτωτικού αλλά και το 38.2% του όλου πτωτικού. Τα σημεία αυτά είναι αντίστοιχα: 11270, 11310 και 11400. Φυσικά είναι γειτονικά και μπορεί να αποτελέσουν σημεία τοπικής κορύφωσης της αντίδρασης.

Καλή συνεδρίαση!