Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

ΓΔ - DAX - ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ 4/2/2019

H διάσπαση του 641 αν επικυρωθεί και σήμερα μας πάει στο 644.40 (60λεπτο) με πιθανό κύμα 3 ενός ending diagonal. Ο στόχος της κίνησης πριν από την ουσιαστική διόρθωση δείχνει να είναι οι 650 μονάδες, πράγμα που έχει τονιστεί στα ενημερωτικά εδώ και 2-3 εβδομάδες.
Τόσο η Αμερική, όσο και ο DAX όμως ενδέχεται να είναι σε επίπεδα ταβανιού αντίδρασης και να εκκρεμεί διόρθωση πάνω σε όλο το ανοδικό τους.

Για σήμερα...
Από κάτω έχουμε το 629, το 38.2% του ανοδικού, καθώς και το 635 ανοδ. γραμμή τάσης σε 60λεπτο.
Από πάνω έχουμε τo 644.40 ως πιθανό σημείο λήξης 3 ενός ending diagonal σε 60λεπτο και τη ζώνη 647-650 όπου καταλήγουν αρκετές αναλογίες αλλά και η γραμμή καναλιού του πρόσφατου ανοδικού. Το σημείο αυτό αποτελεί και σημείο πιθανής κορύφωσης της παρούσας ανοδικής κίνησης.

Ο DAX αν δυνεχίσει την αδυναμία να σπάσει πάνω το 11290 που είναι η γραμμή τάσης θα τον στείλει στο γκαπ των 10929.30 όπου είναι περίπου και το 38.2% του ανοδικού. Σορτάρεται άνετα εδώ με στοπ 11322 περίπου.

Καλή συνεδρίαση!