Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

ΓΔ - ΔΤΡ - DAX - ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

XAA LIVE - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ 24/10/2019

O ΔΤΡ όπως τονίστηκε και στο live με έγγυρη διάσπαση του 850 (σε κλείσιμο) με όγκους μπορεί να πάει στο 960 δηλ 110 μονάδες πιο πάνω, 13% πάνω από εδώ, αλλάζοντας επίπεδο. Χθες έβαλε το πρώτο λιθαράκι για μία τέτοια πιθανή κίνηση. Σημειώνεται ότι το κρίσιμο 846 που ήδη διασπάστηκε είναι το 61.8% του καθοδικού που δείχνει να διορθώνει ανοδικά αλλά και η μακρυνή καθοδική γραμμή τάσης για τον δείκτη και προστίθενται και 4 μονάδες φίλτρου ακόμα.
Είμαστε λοιπόν σε αναμονή για το αν δοθεί και 2ο κλείσιμο σήμερα>850.
Με βάση τόσο την κίνηση που δείχνει να ετοιμάζει ο ΔΤΡ όσο και τα αναοδικά υπόλοιπα επιμέρους μετοχών μεγαλώνουν οι πιθανότητες για το 905 βραχυπρόθεσμα.

Για σήμερα...

Από κάτω: Έχουμε το 827 ανοδική γραμμή τάσης/πιθανού τριγώνου και τα 840 και 853 61.8% και 38.2% του ανοδικού αντίστοιχα. 871 η γρήγορη ανοδ.γραμμή τάσης.

Από πάνω: Έχουμε τα 885 και 905 που είναι το C=77% & 100% του A αντίστοιχα. 874 η γραμμή τριγώνου όπου βρήκε κόντρα τις 2 τελευταίες συνεδριάσεις.      

Ο DAX δείχνει να έληξε 5κυματικό στο υψηλό της περασμένης Πέμπτης και ότι πάει να διορθώσει ολόκληρο το ανοδικό από τις 15/8. Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι έχει πιθανότητες να πάει σε πρώτη φάση στις 12450 και στη συνέχεια στις 12215 μονάδες. Δεν αποκλείεται όμως και η δημιουργία exp.flat με νέο υψηλό ως αντίδραση πριν συνεχίσει για νότια, πράγμα το οποίο με βάση τις κινήσεις των τελευταίων 3 συνεδριάσεων δείχνει να είναι τελικά και σε εξέλιξη.

Καλή συνεδρίαση!