Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

ΓΔ - ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

XAA LIVE - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ 25/10/2019

Με βάση το χθεσινό ενημερωτικό, είμασταν σε αναμονή για το εάν ο ΔΤΡ θα έδινε 2ο κλείσιμο>850. Έδωσε οριακό 2o κλείσιμο πάνω από εκεί στο 850.67. Αυτό αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα πλέον.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι επιμέρους χαρτιά οφείλουν ακόμα να καλύψουν ανοδικό υπόλοιπο διότι κάποια από αυτά δεν κατάφεραν να φτάσουν ούτε καν στο 38.2% του όλου καθοδικού ως όφειλαν.
Από την άλλη ο ΓΔ αρνείται να διασπάσει το 877.
Το σημείο που βρισκόμαστε είναι ίσως από τα πιο κρίσιμα των τελευταίων εβδομάδων για την συνέχιση ή όχι της αντίδρασης.
Οι πιθανότητες είτε απευθείας είτε μετά από διόρθωση είναι υπέρ της συνέχισης μέχρι να δουν και τα επιμέρους χαρτιά τα σημεία που πρέπει, κάτι που αναμένεται να γίνει με τη γνωστή κυκλικότητα.

Για σήμερα...

Από κάτω: Έχουμε το 873 όπου είναι η γρήγορη ανοδ.γραμμή τάσης και τα 841 και 855 61.8% και 38.2% του ανοδικού αντίστοιχα.

Από πάνω: Έχουμε τα 885 και 905 που είναι το C=77% & 100% του A αντίστοιχα. 877 το 77% του όλου καθοδικού.      

Ο DAX δείχνει να έληξε 5κυματικό στο υψηλό της περασμένης Πέμπτης και ότι πάει να διορθώσει ολόκληρο το ανοδικό από τις 15/8. Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι έχει πιθανότητες να πάει σε πρώτη φάση στις 12450 και στη συνέχεια στις 12215 μονάδες. Δεν αποκλείεται όμως και η δημιουργία exp.flat με νέο υψηλό ως αντίδραση πριν συνεχίσει για νότια, πράγμα το οποίο με βάση τις κινήσεις των τελευταίων 3 συνεδριάσεων δείχνει να είναι τελικά και σε εξέλιξη.

Καλή συνεδρίαση!