Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

ΓΔ - ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

XAA LIVE - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ 7/10/2019

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!

Στο ενημερωτικό της Παρασκευής τέθηκε σαν κάτω σημείο το 818 ως σημαντικό για το λόγο ότι εκεί έληγε εσωτερική αναλογία με 3=161.8% του 1. Η σημαντικότητά του ήταν τεραστια μια που οποιαδήποτε τυχόν καθοδική διάσπασή του θα έδινε στόχο 33 μονάδες χαμηλότερα, πράγμα πρακτικά αδύνατον χωρίς αντίδραση.
Σε σχέση με το 818 που δόθηκε είδαμε 818.39 και όλα δείχνουν ότι ετοιμάστηκε ήδη ο δρόμος για ένα ανοδικό - πιθανότατα - βαθμού 4 έως είτε τις 839 είτε τις 845 μονάδες με 38% και 50% αντίστοιχα σε σχέση με το καθοδικό.

Την Κυριακή παρουσιάστηκε εκτενώς τόσο η βραχυπρόθεσμη όσο και η μεσοπρόθεσμη πορεία του ΓΔ για το επόμενο διάστημα. Θεωρήθηκε περιττή η αναφορά στην πληθώρα σεναρίων που υπάρχει και αναφέρθηκε ένα και μόνο σενάριο που θεωρείται να έχει και τις μεγαλύτερες πιθανότητες να επαληθευτεί.

https://www.facebook.com/nektarios.iglessis/videos/10218326530410093/

Με βάση το ένα σενάριο με τις μεγαλύτερες πιθανότητες που παρουσιάστηκε αναμένεται βραχυπρόθεσμα ανοδικό εσωτερικού βαθμού 4 μετά το πέρας του οποίου θα ακολουθήσουν νέα τοπικά χαμηλά είτε προς το 807-809, είτε προς το 792. Ολο αυτό το καθοδικό κομμάτι θεωρείται ότι θα είναι το πρώτο καθοδικό κομμάτι βαθμού Α μιας ευρύτερης τεθλασμένης διόρθωσης η οποία μετά από καλή αντίδραση Β θα δώσει τελικό χαμηλο C με χαμηλό πιο κάτω από το 792. Εκεί θα λήξει και το παρον 2ο τριάρι του διορθωτικού κομματιού.

Θα γίνει αναλυτικότερη γραπτή παρουσίαση στα επόμενα ενημερωτικά αλλά όποιος δει το βίντεο της Κυριακής εκεί είναι απόλυτα κατανοητό και σαφέστατο το τι αναμένεται. 

Για σήμερα...  Αναμένεται αντίδραση μέχρι τουλάχιστον τις 839 μονάδες...

Από κάτω: Έχουμε το 818 σημαντικό κυματικό σημείο και τη ζώνη 807-809 που αποτελεί 4-πλό σημείο τόσο κυματικό όσο και με την κλασική Τ.Α. αλλά δεν αναμένεται να προσεγγιστεί απευθείας πριν να πάμε σε αντίδραση.

Από πάνω: Έχουμε το το 826 γρήγορη γραμμή τάσης, τα 831, 839 και 845 τα 23%, 38% και 50% αντίστοιχα του αναμενόμενου εσωτερικού κύματος 4. 845 βρίσκεται η γραμμή τάσης.     

Καλή συνεδρίαση!