Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

ΓΔ - ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

XAA LIVE - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ 18/10/2019

Σε απόλυτη συμφωνία με τα lives των τελευταίων εβδομάδων και ειδικά το πρόσφατο, ο DAX πήγε και είδε την περιοχή των 12820 που είχε δοθεί (12814.50 έφτασε) όπου βρίσκεται και η αναλογία πιθανής λήξης του 5κυματικού και το 77% του όλου καθοδικού του αλλά και η μακρυνή ανοδική γραμμή τάσης που είχε τμηθεί καθοδικά στις 2/8 και εκκρεμούσε retest πάνω της το οποίο επίσης έγινε ακριβώς όπως αναμενόταν.

Ζώνη κλειδί η στενή περιοχή 863-865 στην οποία βρίσκεται η γραμμή τάσης σε εβδομαδιαίο (865) και ημερήσιο (863) με το τελευταίο να αποτελεί και το 77% του τελευταίου καθοδικού.
Παρόλη την διαφωνία σε 60λεπτο η οποία μάλιστα έγινε διπλή και παραπέμπει σε βραχθπρόθεσμη διόρθωση, δεν μπορεί παρά να τονιστεί το ανοδικό κυματικό υπόλοιπο μιας μεγάλης μερίδας μετοχών στο ταμπλώ.

Για σήμερα...    

Από κάτω: Έχουμε το 824.50 ανοδική γραμμή τάσης και τα 835.50 και 846 61.8% και 38.2% του ανοδικού αντίστοιχα καθώς και το 861 την γρήγορη ανοδική γραμμή τάσης.

Από πάνω: Έχουμε το 865 που είναι η καθ γρ.τάσης σε εβδομαδιαίο, 863 που είναι η ίδια γραμμή σε ημερήσιο, και πάνω από εκεί τα 872, 885 και 905 που είναι το C=61.8%, 77% & 100% του A αντίστοιχα.       

Καλή συνεδρίαση!