Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

ΓΔ - ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

XAA LIVE - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ 3/10/2019

Όπως τονίστηκε και στο χθεσινό αλλά και σε προηγούμενα ενημερωτικά, η εικόνα των περισσότερων μετοχών δεικτοβαρών αλλά και της μεσαίας κεφαλαιοποίησης που συνήθως προηγείται στις κινήσεις ήταν ιδιαίτερα βεβαρυμένη. Τονίστηκε επίσης ότι η εικόνα των ξένων δείχνει επίσης επιβαρυμένη και προδιαθέτει για χαμηλότερα επίπεδα, πράγμα το οποίο και έγινε αλλά και είναι σε εξέλιξη ακόμα.
Χθες κρατήθηκε η γραμμή τάσης στο 834, ενώ τόσο αυτή που σήμερα είναι στο 835, όσο και το επίπεδο 3=161.8% του 1 που είναι στις 832 μοιάζει δύσκολο να κρατηθεί. Αν παρά ταύτα συμβεί και δώσει μια αντίδραση υπάρχει μία ελπίδα να γλυτώσουμε προς το παρόν το 807.
Λόγω του ότι διαφαίνεται να είμαστε σε κύμα C ή Υ από τα πρόσφατα υψηλά, ελάχιστο ρόλο παίζουν τα retracements του προηγούμενου ανοδικού όπως πχ αυτό των 824 μονάδων (61.8%) και τον κύριο λόγο έχουν οι τρέχουσες αναλογίες του καθοδικού.
Έτσι λοιπόν δεν θα μπορούσε να αποκλειστεί μία συνεχόμενη πορεία (ακόμα και ένα 2ο γκαπ-συνέχισης) με στόχο το 807 όπου 3=261.8% του 1, πράγμα που θα συμβεί μόνο αν χαθεί το επίπεδο του 832.
Σε περίπτωση που κρατηθεί το 832 μια 1η αντίδραση μέχρι το 845 όπου θα είναι το 38.2% του τελευταίου καθοδικού σε 60λεπτο και η γρήγορη γραμμή τάσης σε ημερήσιο είναι πιθανή.

O FTSEM έχει το C=A στις 1165 μονάδες.

Για σήμερα... Αναμένεται συνέχιση του καθοδικού με πιθανότητες καθοδικής διάσπασης του 832 και 824 και κίνηση προς τις 807 μονάδες. Άμεση αντίδραση μπορεί να δοθεί μόνο αν κρατηθεί το 832.

Από κάτω: Έχουμε το 835 ανοδική γραμμή τάσης και το κοντινό επίπεδο στο 832 με 3=161.8% του 1. Παρακάτω εχουμε το 824 που είναι το 61.8% του τελευταίου ανοδικού (αλλά δεν δένει με τρεχουσα αναλογία) και το 807 σημείο 3=261.8% του 1.

Από πάνω: Έχουμε το 845 γρήγορη καθοδ. γραμμή τάσης.    

Καλή συνεδρίαση!