Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

ΓΔ - DAX - ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

XAA LIVE - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ 7/2/2019

H διόρθωση ήρθε όπως άλλωστε αναμενόταν. Συγκεκριμένα σημεία που θα κρατήσει ή θα διασπάσει θα ορίσουν και το μέγεθός της (αλλά εγκαίρως). Η διόρθωση σταμάτησε χθες ακριβώς στο 50% του πρόσφατου ανοδικού (κύμα 3-4) όπου υπό κανονικές συνθήκες θα εδειχνε έτοιμο για το τελικό ανοδικό κύμα 5. Αν όμως παραβιάσει καθοδικά το 643 και το 641.54 που είναι η γρ. τάσης και το γκαπ αντίστοιχα αδυνατίζει το ανοδικό και θα σημάνει λήξη μεγάλου βαθμού κύματος στα υψηλά και διόρθωση ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ με αρχικό στόχο το 38.2% στις 635.50 και πιθανό επόμενο τις 621 μονάδες (61.8%). Αξίζει να σημειωθεί ότι το χθεσινό κλείσιμο δεν έγινε μόνο στο 50% του πρόσφατου ανοδικού αλλά και στο 23.6% του όλου ανοδικού, πράγμα που προιδεάζει για μεγαλύτερη διόρθωση.

Με τα ξένα να έχουν ξεκινήσει τη διόρθωσή τους είναι αρκετά δύσκολο έως αδύνατον να επαναπροσεγγίσουμε τα υψηλά με στόχο την διάσπασή τους.

Στην λίγο μεγαλύτερη εικόνα ένα σενάριο θέλει να είμαστε εντός ενός τριγώνου και μόλις να κορύφωσε το C του και να είμαστε στο D του με στόχο ξανά τις 604 περίπου μονάδες!

Για σήμερα...
Πιθανολογείται η διόρθωση μεχρι το 635.50 (38.2%). Η συμπεριφορά εκεί θα καθορίσει και το βραχυπρόθεσμο μέλλον του χαα.

Από κάτω έχουμε το 643 που είναι η γρήγορη ανοδ. γραμμή τάσης και το 635.50 δηλ το 38.2% του όλου ανοδικού. Στο 641.54 κλείνει και το γκαπ της περασμένης Παρασκευής .

Από πάνω έχουμε τo 649 που είναι η γρήγορη καθοδική γραμμή τάσης και το 657 γραμμή καναλιού. Σε περίπτωση διάσπασης πιο πάνω είναι η ζώνη 668-670 όπου καταλήγουν 2 αναλογίες μία ισότητας του εξωτερικού και μία με 161.8% του εσωτερικού καθώς και η μεγάλη γραμμή καναλιού.

Ο DAX δείχνει να ξεκίνησε τη διόρθωση και στόχος πλέον είναι το γκαπ των 10929.30 όπου περίπου και το 38.2% του ανοδικού.

Καλή συνεδρίαση!