Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

ΓΔ - FTSE - DAX - ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

XAA LIVE - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ 15/2/2019

Σημάδια κόπωσης και αδυναμίας για προσέγγιση της ζώνης 668-672 και στο 1756-1760 FTSE εξαιτίας και των χαμηλών τζίρων.
Αν και θεωρείται βέβαιο ότι η προσέγγιση της ζώνης αργά ή γρήγορα θα γίνει, η διάσπασή της προς το παρόν μοιάζει σαν ουτοπία.
Βασική προϋπόθεση για τη συνέχιση της ανόδου η διακράτηση του 653 ως χαμηλού σήμερα όπου είναι η γρήγορη ανοδική γραμμή τάσης. Τυχόν καθοδική της διάσπαση θα οδηγήσει στην ισότητα c=a στο 643 δηλ. 10 μονάδες πιο κάτω.

Για σήμερα...

Από κάτω έχουμε το 653 που είναι η γρήγορη ανοδ. γραμμή τάσης. Στο 643 είναι η ισότητα c=a). Στο 641.54 κλείνει και το γκαπ της προπερασμένης Παρασκευής .

Από πάνω έχουμε το 666 γραμμή καναλιού. Πιο πάνω είναι η ζώνη 668-672 όπου καταλήγουν 2 αναλογίες μία ισότητας του εξωτερικού και μία με 161.8% του εσωτερικού καθώς και η μεγάλη γραμμή καναλιού (672).

Για τον DAX είναι αρκετά πιθανή η κορύφωση του στο χθεσινό υψηλό και η καθοδική συνέχεια ως κύμα C ή 5 προς τις 10740 μονάδες με ισότητα, όπου εκεί κοντά είναι και το 61.8% του όλου ανοδικού.

Καλή συνεδρίαση!