Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

ΓΔ - ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

XAA LIVE - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ 27/2/2019

Η εσωτερική διάρθρωση μέχρι τις 716 ΓΔ και 1870 FTSE καθώς και η βαθύτερη ή όχι διόρθωση στον δρόμο προς αυτούς τους στόχους θα δείξει τόσο το μέγεθος της διόρθωσης, όσο και κατά πόσο θα κινηθούμε στη συνέχεια προς τους επόμενους στόχους των 780 μονάδων ΓΔ και 1950-2000 FTSE.

Χθες πήραμε και στους 2 δείκτες το πρώτο κλείσιμο πάνω από τον απλό 200άρη ΚΜΟ.
Είμαστε σε ζώνη αντιστάσεων, μια ανάσα από το 1830 που σε κλεισίματα είχαμε θέσει σημαντικότατο σημείο στον FTSE πριν το 1870. Μένει επίσης να δούμε αν θα υπάρξει στο τέλος της εβδομάδας κλείσιμο πάνω από τους απλούς 200ρηδες σε εβδομαδιαίο.

Η πιθανότητα για διόρθωση είναι αρκετά μεγάλη με όλους τους δείκτες να είναι σε υπεραγορασμένη ζώνη.

Για σήμερα...
Από κάτω έχουμε το 670.50 που είναι η γρήγορη ανοδ. γραμμή τάσης, το 672 που είναι το 23.6% και το 680.50 που είναι η πιο γρήγορη ανοδική γραμμή τάσης.
Από πάνω έχουμε το 692.50 γραμμή γρήγορου καναλιού η διάσπαση ή όχι του οποίου θα κρίνει αν θα δούμε προσεχώς την ζώνη 712-716 μονάδων ή αν θα πάμε σε διόρθωση μεγάλου βαθμού.

Καλή συνεδρίαση!