Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

ΓΔ - ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

XAA LIVE - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ 1/3/2019

H κίνηση έγινε μονοκόμματα, αλλά είμαστε σε ζώνη αντιστάσεων και κυματικών σημείων.
Στόχος το 716-717 ΓΔ και 1870 FTSE όπως έχει αναφερθεί εδώ και αρκετές εβδομάδες.
Η πιθανότητα για διόρθωση είναι αρκετά μεγάλη με όλους τους δείκτες να είναι σε υπεραγορασμένη ζώνη.
Μένει να δούμε αν η κορύφωση που ενδεχόμενα θα σημειωθεί στις 716-717 μονάδες θα συνοδευτεί από rotation προκειμένου και άλλα χαρτιά να δουν τα σημεία που πρέπει.

Για σήμερα...
Από κάτω έχουμε το 688 που είναι η γρήγορη ανοδ. γραμμή τάσης kai to 696 to 23% του τελευταίου ανοδικού.
Από πάνω έχουμε τον κύριο στόχο στις 716-717 μονάδες.

Καλή συνεδρίαση!