Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

ΓΔ - ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

XAA LIVE - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ 20/8/2019

Τελικά ο FTSEM (τεχνικότατος) κράτησε το επίπεδο του 38.2% και ο ΔΤΡ το σημαντικό 606 (50% του όλου ανοδικού) δίνοντας μιά ιδιαίτερα καλή αντίδραση μετά από τόσες ημέρες ταλαιπωρίας.
Ο FTSE επίσης σταμάτησε ακριβώς στο Υ=161.8% του W.
Μοναδική παραφωνία ο ΓΔ αλλά και κάποιες επιμέρους μετοχές που παραβίασαν επίπεδα και μάλιστα τόσο που να μην θεωρείται η παραβίαση φίλτρο (π.χ. ΓΔ 6 μονάδες πιο κάτω από το 797)

Όπως είχε σημειωθεί στα πρόσφατα ενημερωτικά ο rsi των περισσότερων μετοχών ήταν σε υπερπουλημένα επίπεδα.
Επίσης έγκαιρα δηλώθηκε αγορά ΕΤΕ στην σποτ στο 1.98 (θέση που παραμένει ανοικτή) καθώς και αγορά ΣΜΕ ΕΤΕ στο 1.96 Μ.Ο. τα οποία έκλεισαν στο 2.14 χθες.
Χθες αγοράστηκε και ΠΕΙΡ στην σποτ στο 2.486 με σκοπό την ενίσχυση θέσης είτε σε περίπτωση διόρθωσης, είτε διάσπασης επιπέδου.
Απαραίτητη για τους λονγκ η διάσπαση της ζώνης 833-835!!!

Για σήμερα...  

Από κάτω: Έχουμε τη ζώνη 777-783 μονάδων και το 807.50 σημείο retest της καθοδικής που διασπάστηκε ανοδικά χθες

Από πάνω: Έχουμε το 833 38% του όλου καθοδικού, το 835 που είναι γραμμή τάσης σε εβδομαδιαίο και τα 846 και 859, 50% και 62% αντίστοιχα του όλου καθοδικού.  

Καλή συνεδρίαση!